מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי נשימהלי04/09/2007
היי
אני בהריון בשבועות הראשונים ואני לא מעוניינת לקחת תרופות לכן רציתי לדעת אלו תרופות סבתא יכולות לעזור במצבי.
אני מתחילת ההריון סובלת מהצטננוית ומקשיי נשימה בלילה, ולפני יומיים התחלתי גם להשתעל.
אשמח אם תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצטננויות
עדי מנחמי05/09/2007לי שלום.יתכן כי מערכת החיסון והנשימה נחלשו בעיקבות ההריון.רצוי לשלב בתפריט היומי מרקים של ירקות שורש(בעיקר כתומים).ישנם צמחים סיניים שעשויים לעזור מאד,כגון אסטרוגולוס.תמיד עדיף להרכיב פורמולה אישית המותאמת בדיוק.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לפני ההיריון היו לך תופעות
אנאמה מילר06/09/2007דומות? האם יש במשפחה רקע אסמטי או אלרגי?
בכל אופן, אני ממליצה מאוד על מכשיר אדים קרים או חמים בחדר בו את ישנה, תרופת סבתא טובה לשיעול ולמערכת הנשימה היא לעשות עיסוי חזה וגב עם ערק. כן, כן, באניס יש חומרים מרפים סימפונות ומחממים. מיטיבים עם מערכת הנשימה. הרבה ויטמין C.
לאחר סיום חודש שלישי וכשתעברי לטרימסטר שני, אפשר להכין תערובת עם שמן בסיס ושמן אתרי רבינסרה. רבינסרה מתאים בהיריון ויכול לעזור מאוד להיטיב עם מערכת הנשימה ועם שיעול בפרט.
אפשר להוסיף עוד שמנים נוספים, אבל בינתיים הימנעי משמנים עד סוף טרימסטר ראשון.
אז רפואה שלמה והרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי נשימה
mira19/09/2007היי, אני בשבוע 33, הריון תאומים, מאז תחילת ההריון סובלת מקשיי נשימה , גודש באף ושיעול קשה מאד עם המון ליחה. מדי כמה שבועות זה הולך וחוזר . האם ניתן לעשותמשהו לפחות שאוכל לשכב לישון ללא אף סתום לסרוגין...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מירה.
אנאמה מילר20/09/2007את פתחת פנייה חדשה ולכן להבא עדיף לעשות זאת ב"הוספת הודעה".
כן, יש מה לעשות, אך זה ידרוש ממך לגשת לייעוץ פרטני אישי ולא רק דרך הפורום.
אפשר לשנות תזונה - להוריד מזונות שמגבירים ליחה. ורד ועדי וודאי יוכלו לדבר על כך גם בראייה הנטורופתית וגם בראייה הסינית.
כמו שעדי כתב למעלה, בתשובה לשאלה הקודמת לך בנושא דומה, לגבי צמחים סיניים וצמחים בכלל יכול להצטרף לשינוי התזונה.
מדקר טוב שמתמחה בהיריון יכול לעזור.
מבחינת התחום שלי - שמנים אתריים אפשר לקנות שמן אתרי רויסנרה ושמן אתרי לבנדר ואקליפטוס רדיאטה ולבונה. אפשר להכין מהם תערובת במינון של - 6 טיפות ל 30 מ"ל שמן בסיס. זאת אומרת 6 טיפות מסך השמנים האתריים הללו ל- 3 כפות גדושות של שמן נשא.
זה בתור התחלה. אם הגוף מגיב טוב לשמן וזה לא מספיק - אפשר בהדרגה להעלות מינון בייעוץ איתי.
עם תערובת השמנים את עושה עיסוי בגב ובחזה פעמיים ביום וכדאי מיד לפני השינה.
כמו כן, כפי שהמלצתי למעלה לישון עם מכשיר אדים בחדר, אפשר לטפטף מים פיזיולוגיים שקונים בבית מרקחת לאף על מנת להקל על הגודש ולפתוח ולייבש מעט את האף.
אם תרצי עוד פירוט בנושא אשמח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי נשימה
mira20/09/2007תודה רבה, אשמח לדעת איפה קונים את שמנים הללו? ( אני גרה בר"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מירה.
אנאמה מילר20/09/2007דברי איתי על כך במייל שלי: [email protected]
אוכל לשלוח לך שמנים בדואר וגם להפנות אותך באזור מגורייך.
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
ורד לב21/09/2007כדאי לוותר על מזונות מעוררי ליחה: חלב ומוצריו, חיטה לבנה, בננות, בוטנים, סויה ומוצריה ועוד.
זאת מעבר למה שכבר כתבו לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)