היפראמזיס בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפראמזיס בהריון
    חסויה
    27/08/2009

שלום רב,

הריון תאומים (IVF) בתחילת שבוע 15. סובלת מהיפראמזיס גרבידרום כבר 9 שבועות. לאחר פניות חוזרות ונשנות למיון ואשפוז, ובשל העובדה כי דבר אינו מועיל הוחלט על מתן זופרן בכדורים. ממשיכה לסבול מבחילות איומות, אך ההקאות פחתו. בשל כך, אינני נוטלת שום תוספים- חומצה פולית, ברזל (למרות היותי אנמית עוד לפני ההריון) וכן B12.
    לציין, כי כשהחלו ההקאות ניסיתי מספר טיפולי דיקור, אך הם לא סייעו.

בנוסף, תירוטוקסיקוזיס (תופעה שהחלה בהריון). הומלץ על נטילת דרלין בשל דופק מואץ, אך אינני נוטלת.
    וכן סובלת ממיגרנות שהחמירו קשות מאז תחילת ההריון.
    נוכח הנ"ל מרגישה רע מאד ופשוט מרותקת לבית.

האם נוכח שלל הנתונים היית ממליצה על טיפול כלשהו במסגרת הרפואה המשלימה?
    אודה מקרב לב על כל המלצה/ הארה בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפראמזיס בהריון

הוספת תגובה

• היפראמזיס בהריון + רפואה משלימה

מיכל שלזינגר
    28/08/2009

שלום לך

לגבי ההיפראמזיס - אני במרפאה משלבת טיפולי דיקור גוף + דיקור אוזן + הומוטוקסיקולוגיה - התוצאות טובות.
    במקרים עקשניים יש לטפל 2-3 טיפולים בשבוע .

לגבי החוסר ברזל + B12 -
    אסור להזניח וחייבים לטפל.
    ברור לי שכעת מבחינת תזונה קשה לך לצרוך בשר , כיוון שאני מניחה שאת מקיאה הכל.
    אבל אם לא תצליחי להעלות את רמות הברזל, תצטרכי לקבל ברזל בעירוי.
    לגבי B12 - אם חסר, אין בעיה ליטול כדורי מציצה - אלו שתחת הלשון, נספגים באופן ישיר.

כמובן שדרך האינטרנט אני לא יכולה לבצע איבחון למקור המיגרנות, אבל במקרים רבים אנמיה מאוד מחמירה כאבי ראש לסוגיהם.

לגבי מיגרנות :
    אני מבינה שאת סובלת מהן כבר שנים - תופעה שהיה רצוי לטפל בה עוד לפני הנסיונות להרות- באמצעות רפואה סינית יש הצלחות מצוינות.
    כעת גם טיפולי ה- IVF וההורמונים שקיבלת בהחלט לא שיפרו את המצב וגם השינויים ההורמונלים של ההריון -
    כדאי לטפל כעת - בהחלט מומלץ לפנות למטפל. אבל אחרי ההריון חשוב לטפל בבעית המיגרנות טיפול שורש.

אל תזניחי, פני כבר בשבוע הקרוב למטפל ברפואה משלימה שמטפל בנשים הרות.
    רצוי מטפל שינחה אותך גם בקשר לתזונה מתאימה.
    מנסיוני,
    התוצאות מצוינות, אין שום סיבה שתסבלי בצורה כזו.
    יש לך עוד חודשים רבים לעבור ורצוי שתעברי אותם כשאת במיטבך , חשוב מאוד שתתחזקי לקראת הלידה וכמובן הטיפול בתאומים....

המשך הריון בריא וקל
    ממני
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגינקולוגיה ופוריות
    03-9012411
    052-8728526

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות על המענה המפורט

חסויה
    30/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו