מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דגים בהריוןפלמידה27/03/2007
מצד אחד כולם אומרים לי לאכול הרבה דגים בהריון בגלל האומגה 3 אבל מהצד השני אומרים לי להזהר מדגים בגלל זיהום כספית וסלמונלה (סושי) וכל אלו....
אשמח לדעת מה דעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן הדיעות חלוקות
ורד לב27/03/2007בדגי ים מהמים הקרים יש אומגה 3 (סלמון, סול, טונה, מקרל, בקלה, הליבוט, סרדינים) ואכן חלקם מגיעים ממקורות מזוהמים בכספית ובמתכות כבדות.
אקשר לך אתר הנותן מידע מעודכן על דגים, מה בריא יותר ופחות. יש שם הרבה חומר חשוב http://oceansalive.org/eat.cfm
כמו כן את מוזמנת לקרוא מידע על כספית וכו' פה (מראש תדעי שזה אינו מידע קונבנציונלי ובכ"ז אלו נק' חשובות למחשבה) http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?הרעלת_כספית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
פלמידה29/03/2007קראתי את החומרים, אבל עם מה שכתוב בקטע האחרון אני לא מסכימה. אותם זיהומים קיימים גם בעוף ובבשר..אני לא חושבת שצריך להימנע מדגים בכלל. אני פשוט חושבת שהתזונה צריכה להיות כמה שיותר מגווונת בשביל ליהנות מכל היתרונות ולמזער את החסרונות. לצערי אנחנו חיים בעולם מזוהם...אבל זה המקום שלנו ואי אפשר לעטוף אותנו או את הילדים שלנו בצמר גפן.
תודה רבה על תשובתך...
הצלחתי לגבש החלטה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)