מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חזקים / מיגרנהשני08/09/2009
שלום,
אני בשבוע 10 , כבר כחודש סובלת מאוד מכאבי ראש עזים. נבדקתי ע"י רופאים שונים (אף אוזן גרון, רופא עיניים ונוירולוג) ולא נמצא ממצא חריג. הכאבים משבשים את שגרת יומי. יש לציין שגם לפני ההריון סבלתי לעיתים מכאבי ראש. הנוירולוג טוען שזו מיגרנה לכל אורך השנים בהן אני סובלת מהכאבים.
ברצוני לדעת האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להקל עלי משום שאני לא כ"כ מעוניינת לקחת משככי כאבים ( ניסיתי פעמיים ללא שיפור).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה בהריון
מיכל שלזינגר08/09/2009שלום לך שני
אני בטוחה שאת מאוד סובלת. הטוב ביותר הינו כמובן לטפל במיגרנות לפני הכניסה להריון- אז ניתן להשתמש במגוון גדול של צמחים / דיקור /טיפולים שונים.
בזמן ההריון ארגז הכלים של המטפל הינו מצומצם יותר מבחינת צמחים למשל.
אבל -
בהחלט ראיתי תוצאות טובות לטיפול בכאבי ראש אצל נשים הרות.
מאוד משפר את איכות החיים.
אני מטפלת באמצעות שילוב של מגע + דיקור + הנחיות תזונה וצמחים מותרים לזמן ההריון.
המשך הריון בריא וקל
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגינקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש בהיריון
הגר סדן08/09/2009שני שלום
יש הרבה סיבות לכאבי ראש וכמובן חשוב לזהות את הסיבה.
האם כאב הראש דומה לכאב שהכרת לפני ההיריון?
איך בדיקות הדם שלך? (חוסרים בברזל,B12 ,למשל יכולים להוות גורם לכאב ראש)
ממליצה לך להגיע למטפל/ת שמתמחים בטיפול בהיריון.
רפלקסולוגיה,דיקור ,שיאצו הם טיפולים שבד"כ מאוד אפקטיביים.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)