דימום בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בהריון
    טלי
    09/09/2009

שלום,
    אני נמצאת בהריון בשבוע ה13 עם תאומים לאחר טיפולי IVF (שהצליחו לאחר הסרת חצוצרות
    לפני ארבעה ימים קמתי עם דימום די רציני, אדום ודומה למחזור כמובן שרצנו בבהלה למוקד חרום לבדיקות, היה דופק, נרגענו,
    אחרי יומיים שוב דימום, שוב מוקד דופק וכו'
    הרופא שם הסביר לי שהדימום יוצא מתוך הרחם וכנראה נגרם מהיפרדות רקמות/ הפרדות שילייה
    ציין שאין מה לעשות נגד זה וייתכן והדימומים ימשיכו, פשוט להגיע מידי פעם לבדוק דופק וכו'.
    אתמול שוב ביקרתי במוקד לאחר דימום מוגבר שלשום בלילה.
    הרופא ציין שבחלק מן המקרים ההפרדות מסוכנת להריון ובחלק לא.
    אני מאוד מודאגת, מבולבלת מתשובות הרפואה בנושא ולא מעוניינת לרוץ כל יום למוקד לבדיקות מכיוון שאני יודעת שזה פוגע בי נפשית ולכן גם בהריון. מצד שני היום שוב קמתי עם דימום ואי הבטחון משגע אותי...
    יש לציין שלפני ההריון וכן במהלכו אני מטופלת גם בדיקור סיני, לפני ההריון כל שבוע ובמהלכו אחת לשבועיים.
    האם יש פתרון/ סיוע/ הסבר ברפואה המשלימה? האם דיקור יכול לחזק? האם יכול להיות מסוכן כרגע?
    יש מאכלים מסויימים שידועים כמחזקים רירית / שילייה או מה שצריך כדי להפסיק את הדימום?
    סליחה על המייל הארוך אני מודאגת מאוד, אודה לתגובה מהירה.
    תודה! טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בהריון

הוספת תגובה

• הפרדות שליה

מיכל שלזינגר
    09/09/2009

שלום טלי
    לגבי שאלתך - האם לפנות למוקד כאשר מופיעים דימומים - כן !!!!

זאת, למרות הלחץ ואי השקט שהדבר גורם עבורך.

מה ניתן לעשות?
    כפי שהסביר הרופא - לא ניתן לדעת - אולי באמת מדובר בהפרדות חלקית בלבד, אבל כמובן שהמצב יכול גם להחמיר להפרדות גדולה יותר.
    אם את מעוניינת לטפל באמצעות רפואה סינית - דיקור בלבד אינו מספיק ובטח שלא דיקור שמתבצע אחת לשבועיים. מצב אקוטי כפי שמתרחש אצלך כעת - דורש דיקור לפחות 3 פעמים בשבוע וכן צמחים סיניים.

הדיקור והצמחים מאוד מומלצים כרגע - כמובן אך ורק אצל מטפל שהתמחה בטיפול בגינקולוגיה והריון.

מאחלת לך המשך הריון בריא וקל

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מיכל, תודה על תשובתך שאלה נוספת

טלי
    09/09/2009

האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת שהמצב לא יחמיר?
    האם מנוחה / שכיבה בבית יעזרו?

האם יש דברים מהם כדאי להימנע כדי שההפרדות לא תחמיר?

מאכלים? תנוחות ישיבה?

שוב תודה,
    גם על העזרה וגם על האיחולים

טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - הפרדות שליה

מיכל שלזינגר
    09/09/2009

שלום לך טלי

כמובן שעלייך להמנע להמנע מפעילות מאומצת. לא ידוע לי על תנוחת ישיבה או מאכלים.
    לגבי מנוחה בבית / שכיבה - רצוי לפעול על פי המלצת הרופא המטפל.

בשורות טובות

מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו