מיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנות
    רלי
    09/09/2007

שלום לכל המנהלים!
    אני סובלת ממיגרנות כבר די הרבה שנים, כולל סנוורים, הקאות וכאבי ראש נוראים. עכשיו כשאני בהריון אני פוחדת מאוד מההתקף הבא, כיוון שאני לא מתכוונת לקחת את התרופות לטיפול במיגרנה מחשש שהן יזיקו לעובר. תוכלו בבקשה לייעץ לי מה לעשות במקרה של מיגרנה בהריון? כמו כן, בהריון התדירות של מיגרנות עולה או יורדת, לפי הניסיון שלכם?
    תודה רבה ושנה טובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנות

הוספת תגובה

• רלי שלום

ורד לב
    10/09/2007

אכן, יש לא מעט דברים שניתן לעשות במצבי מגרנה, בכיד להקל על הסובל מהתופעה.
    עם זאת, יש משמעות רבה להתאמה האישית.
    קשה ככה בפורום באינטרנט לתת המלצות ללא שמכירים את המקרה שלך באופן אישי, עם כל מה שכרוך בו.

בגדול, דעי לך שמהתחום שלי טיפול במגרנות כרוך בהורדת קפאין, סוכרים מיותרים (אולי בכלל), מזונות מעובדים, שמנים לא איכותיים (מרגרינה, שומני טראנס).
    יש לשפר את הבסיס התזונתי שלך ואף להעזר בתוספים ובצמחים שיכולים לעזור במצב הזה.

רפואה סינית יכולה אף היא לעזור מאד. כדאי מאד לשלב טיפול תזונתי עם דיקור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנות בהריון

עדי מנחמי
    10/09/2007

רלי שלום רב.
    בד"כ בהריון אמורות להיות פחות מיגרנות,אך נתקלתי גם במצבים הפוכים. לשימחתי,טיפול בדיקור למיגרנה אקוטית עוזר לא פחות מכל תרופה וניתן אף להחזיק בבית פורמולה צימחית אשר עשויה לבלום את ההתקף.
    שנה טובה,עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנות

נוגה סיני
    10/09/2007

היי רלי
    מקווה שיהיה הריון קל ונטול מיגרנות. אני מצאתי קשר ישיר בין נטייה למיגרנות אצל אנשים לבין מצב שרירי העורף והשכמות שלהם. אנשים שהיציבה הגופנית שלהם כוללת כתפיים תפוסות ועורף נוקשה גורמים בעצם ללחץ שרירי על מעברי הדם והעצבים מהראש ואליו ועל ידי כך מחמירים את הסיכוי למיגרנה. עבודה תנועתית יציבתית שפותחת חגורת כתפיים ומרככת עורף מומלצתמאד. אני בכלל חושבת שהתעמלות מודעת בהריון היא ברכה גדולה ובענין שלשמו פנית יש לשים דגש על האיזורים שהזכרתי. אני אוהבת את מחשבת הגוף כשיטת התעמלות ומניחה שגם מורים קשובים ומנוסים לפלדנקרייז , אלכסנדר או לתנועה מודעת אחרת יוכלו לתת מענה לגוף שלך. בהצלחה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו