סחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות
    הריונית
    10/09/2007

שלום לורד/אנאמה
    אני בתחילת שבוע 15 ועדיין יש לי סחרחורות והדבר די מטריד אותי
    שאלתי היא: האם יתכן שעד השבועות הללו תהיה לי סחרחורת ?
    מה ניתן לעשות על מנת להקטין את הסחרחורות.

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות

הוספת תגובה

• הי שוב הריונית.

אנאמה מילר
    10/09/2007

הכל יתכן בהיריון וכל היריון הוא מאוד אינדיבידואלי כך שאין ממש חוקים. נשמע שבעיקר צריך ללכת לכיוון של חיזוק ומנוחה. פעילות איטית ומחזקת כגון יוגה או מחשבת הגוף ומנוחה.טוב, בטח נוגה תרצה להוסיף משהו מבחינת תנועה בכלל ואולי גם מבחינת איזון ושיווי משקל וכו'..
    הייתי ממליצה להביא מודעות לתנועה. לקום לאט, לא לעשות תנועות פתאומיות מאוד, לנוח הרבה הרבה.
    לא זוכרת את ההיסטוריה. האם הסחרחורות התחילו רק עם תחילת ההיריון או שחווית אותם עוד קודם? מה לגבי בדיקות הדם שלך? איך רמת הברזל שלך למשל?
    מבחינת תזונה בוודאי ורד יכולה לתת כמה טיפים לגבי תזונה מחזקת.לאכול ארוחות קטנות לעיתים קרובות.
    בתחום שלי, אנו מוגבלים בשימוש בחומרים כאמור בשלבים אלו של ההיריון.
    הרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב להבין על איזה רקע הסחרחורות

ורד לב
    10/09/2007

ובמקום הזה אני מוצאת שלרפואה הסינית יש כלי אבחנה טובים.
    המלצתה של אנאמה לנוע באיטיות בין מצבים היא מאד במקום לדעתי. חשוב לא לעשות דברים בפתאומיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו