מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם לא טובותהריונית18/09/2007
שלום
לא ברור לי מה זה בהתעמלות מה זה מחשבת הגוף? האם זה קשור למיסטיקה?
אגב היום יצאו בדיקות הדם שלי וראיתי ש...
IRON שלי הוא 40 כאשר המינימום הוא 60
וה-FERRןTIN שלי הוא 13 כאשר המינימום הוא בכלל 20
והומוגלובין שלי הוא 10 כאשר המינימום הוא 12
וה-B12 הוא205 כאשר מינימום צריך להיות 211
וה-Hematocrit הוא 31 כאשר המינימום צריך להיות 35
וזאת למרות שאני נוטלת GENTLE IRON של סולגאר ולמרות חומצה פולית
ולעיתים רחוקות גם פרנטל.
ולמען האמת התייאשתי כבר מכל הכדורים שלא עוזרים
כנראה שזו הסיבה לסחרחורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להריונית
נוגה סיני18/09/2007מחשבת הגוף אינה שיטה מיסטית. היא שיטת תנועה ומודעות שבאה מאנטומיה ומפיזיולוגיה. היא מיועדת לטווח ארוך ובונה קשב לגוף, גמישות, קורדינציה, הרגלי יציבה נכונים, הבנת גוף, שקט פנימי, דיוק ובריאות למערכת המפרקים. מלמדים אותה בקבוצות קטנות ובליווי אישי מורים ברחבי הארץ. אינה מלומדת בחדרי כושר או במקומות דומים אלא בדרך כלל בסטודיו פרטי של המורה.
השיטה איטית רכה וחכמה :)
בענין הסחרחורות שלך -לפעמים אנשים שסובלים מסחרחורת הם אנשים שקשה להם לנוע לאט ולסמוך על מה שקורה. הם דואגים, לחוצים, מתוחים ורוצים לשלוט במה שקורה. המון מחשבות מתרוצצות בראש עד שהוא מסתובב... ואז מה שהגוף עושה הוא בעצם מאט את התנועה שלהם בעצמו. הם נאלצים בגלל הסחרחורת לנוע לאט מאד בהקשבה ובזהירות. אם את מזהה שאת מתוחה אכן וחסרת סבלנות בגלל המצב החדש ( שדרך אגב זה אכן טבעי, רק שאפשר וכדאי להרפות- זה הרבה יותר בריא ונעים) כדאי להתחיל לשים לב למתח הזה, למצוא דרכים להירגע ולעשות עבודה רגשית על מה שקורה לך לא רק בבדיקות הדם אלא גם בלב:) מאמינה מנסיוני שכשהראש נרגע גם הסחרחורות פוחתות. לכל תופעה גופנית יש גם אספקט נפשי ורוחני. על כך אני מציינת זאת בפנייך. לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובעניין בדיקות הדם ספציפית
אנאמה מילר18/09/2007לכי עם הבדיקות לרופא כללי ולרופא הגיניקולוג שלך.
הגיע הזמן לדאוג לגוף שלך בצורה יותר מעמיקה. מניסיוני "ג'נטל איירון" לא מספק מבחינת כמות הברזל שבו. אני אישית לקחתי כדורי ברזל משולבים עם חומצה פולית. חשוב מאוד להגיע ללידה חזקה ועם תמונת דם טובה. שוב - אני ממליצה לעזוב את כל הרעיונות בראש, לגשת לתזונאי אם זה דרך קופת חולים או פרטי, לרופאים ולהיות בעיקר מלווה ומטופלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ברזל
הריונית19/09/2007שלום אנאמה
אמרת שלקחת כדורי ברזל בתקופת ההיריון?
אלו כדורים לקחת? האם טבעיים ?
כי הכדורים שאינם טבעיים גורמים לי לשילשול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי הברזל שאני נטלתי במהלך ההיריו
אנאמה מילר19/09/2007היו רגילים לחלוטין זאת אומרת לא טבעיים. הם היו משולבים בחומצה פולית ביחד. לצערי, איני זוכרת את שמם. הם נרשמו לי על ידי רופא הנשים שלי.
יש כמה וכמה סוגים של כדורים שמומלצים על ידי הרופאים. האם ניסית את כולם?
מניסיוני, היציאות משתנות במהלך ההיריון גם ללא כל קשר לכדורי הברזל לעיתים. אולי שינוי תזונתי נכון, יאפשר לך לקחת כדורי ברזל חזקים ללא פגיעה בתהליך העיכול.
וודאי אפשר להחליף סוג ולנסות אחרים. רופאי הנשים מודעים לבעיה והם יודעים להתאים סוגים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן נשמע מצב אנמי
ורד לב21/09/2007על רקע של מחסורעמוק בברזל- לאו דווקא קשור להריון, כי מאגרי הברזל נמוכים גם הם ולהם לוקח זמן רב להתרוקן.
כך גם מצב ה 12-B שלך.
ממה שאת מתארת ומאד באופן כללי, נשמע שכל נוזא ההזנה- פיזית ורגשית- לא היה אופטימלי בשנים האחרונות בחייך ואולי כלל לא.
נראה לי שעצם היותך בהריון מציף עובדה זו על פני השטח. מה שמן הסתם מעלה הרבה קשיים, שאלות, תהיות ובלבול.
אינני יודעת מה מצבך האישי, מערכות היחסים סביבך וקבוצות התמיכה שמקיפות אותך, אך זה בהחלט הזמן להפעיל אותן (הורים, אחים, משפחה, בנזוג, חברים, קולגות). להתחיל לשאול ולברר לגבי מטפלים למיניהם באזור מגורייך, להיות בקשר עם הרופא שלך ולמצוא לעצמך דרך שפוייה להעביר את ההריון שתוריד מעט את רמות הבלבול וחוסר הודאות.
זהו מסע, היי אמיצה לעבור אותו ודעי שתצאי מחוזקת ונתמכת ממנו!
את מוזמנת ליצור קשר, אם תרצי בכך, עם כל אחד מאיתנו.
בברכת גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)