חולשה כללית וחום נמוך בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה כללית וחום נמוך בהריון
    blublu
    05/11/2009

שלום,
    אני מסיימת שבוע 9, וכבר מספר ימים חשה חלשה מהרגיל.
    קר לי רב הזמן, קשה לי לעשות דברים בעמידה ממושכת, החום שלי הוא 37 (כאשר בד"כ 36.5), ומדי פעם יש לי קצת ליחה או טיפה כאב גרון.
    אני צמחונית, ובימים האחרונים לא אוכלת כלכך מאוזן בגלל הבחילות, ובכלל- מרגישה שאין בפניי מספיק אפשרויות מבחינת תזונה (את הרב אני מרגישה שאני לא מסוגלת לאכול). ככה יוצא שאני אוכלת הרבה לחם ומוצרי חלב. אני כן אוכלת גם פירות וירקות.
    ההרגשה הזו ממש מפריעה לי ואני תוהה מה יכול לתת "פוש" לגוף- אני שותה תה חמוציות עם ג'ינג'ר, ולא יודעת מה בדיוק מותר בהריון.
    ביומיום אני שותה מרווה וזה תמיד עוזר מאוד, אבל קראתי שאסור מרווה בהריון.
    באילו דרכים אני יכולה לעזור לעצמי?
    אני לא רוצה להגיע לרפואה קונבנציונלית ומאוד חשוב לי להישאר בתחום הטבעי.
    אשמח לעזרה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חולשה בהיריון

הגר סדן
    05/11/2009

שלום לך
    במהלך ההיריון הגוף עובר המון שינויים ועולות רגישויות שונות.
    כדי לעבור את ההיריון בצורה טובה ולהגיע חזקה ללידה חשוב להקפיד על מספר דברים
    שאחד מהם ואולי החשוב ביותר זה התזונה.
    ממה שאת מתארת יכול להיות שיש לך ירידה בברזל (עשית בדיקות?)אפשר לחזק את הגוף,
    גםבתזונה נכונה ואם יש צורך בתוספים.מכיוון שאת מספרת על ליחה וכאב גרון אני ממליצה לך להמנע ממוצרי חלב וקמח לבן שמעודדים ייצור ליחה. יש הרבה מזונות חליפיים שיכולים לחזק אותך.
    טיפולי רפואה טיבעית (רפלקסולוגיה,דיקור,שיאצו ועוד) מאוד תומכים בהיריון ועוזרים להתמודד
    עם תופעות כמו אלה שציינת ואחרות.
    ממליצה לך בחום לפנות למטפל באיזור מגורייך לקבלת טיפול והנחיות לתזונה.
    הרבה בריאות
    הגר 054-6769561

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו