מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CMVדנית20/09/2007
אני ממתינה שתעבור חצי שנה עד שאוכל לנסות להכנס להריון לאחר שחטפתי CMV. בהוראת הרופאים. איזה הצעות וטיפים תוכלו לתת לי על מנת להיטיב את מצבי ולהעלים את הוירוס שעדיין נמצא בדמי. תודה ושנה טובה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה במקומה, בהחלט
ורד לב21/09/2007גופך עוד ודאי חלש ועשוי להתקשות בהחזקת חיים נוספים ולהעמיס עלייך עוד יותר.
האם לא עברת טיפול תזונתי תומך ל CMV?
חשוב מאד לתמוך במערכת החיסון, להפחית רעלים ומזונות מזיקים מהמזון, לתמוך ברמה הרגשית, לחזק עם תוספים ועוד.
אשמח לשמוע מה כבר עברת, כדי לדעת איך לענות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, ורד היקרה
דנית23/09/2007היו 3 שבועות קשים,עם חום גבוה וחולשה גבוהה מאוד. נחתי הרבה, שתיתי הרבה מים. הלכתי לדיאטנית, התחלתי לשמור על תזונה (גם להרזייה) ובהוראתה אני לוקחת מולטיויטמין לנשים מניקות של סולגר. בנוסף, התחלתי לעשות ספורט, בעיקר צעידות בפארק. אני כבר לא חלשה. חזרתי לאיתני לאחר חודש. חליתי בתחילת מאי. מאז עברו כבר כמעט 5 חודשים. לאחר 6 אני מתכננת סוף סוף להתחיל במסלול הניסיון להרות. תוכלי לתת לי פידבק על כל הפרטים הנ"ל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע טוב בסה"כ
ורד לב24/09/2007שמחה לשמוע שאת מתחזקת.
הליכה זה מעולה, כך גם הקפדה תזונתית.
הייתי ממליצה על חיזוק מערכת החיסון ע"י צמחים מתאימים והקפדה תזונתית על מזונות מלאים, הקרובים ככל הניתן למקורם, העדפת מזון אורגני ללא חומרים כימיים ומזונות ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל ושאר תוספים.
ללא קפה, עודף סוכר ואלכוהול.
את מוזמנת לקרוא עוד פה http://www.articles.co.il/article/6364/%D7%94%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F%20%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94%20%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%AA
את יכולה להפגש עם נטורופת/ית להתאמת התפריט עבורך ותמיכה וחיזוק למערכת ה חיסונית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)