CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV
    דנית
    20/09/2007

אני ממתינה שתעבור חצי שנה עד שאוכל לנסות להכנס להריון לאחר שחטפתי CMV. בהוראת הרופאים. איזה הצעות וטיפים תוכלו לתת לי על מנת להיטיב את מצבי ולהעלים את הוירוס שעדיין נמצא בדמי. תודה ושנה טובה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV

הוספת תגובה

• המלצה במקומה, בהחלט

ורד לב
    21/09/2007

גופך עוד ודאי חלש ועשוי להתקשות בהחזקת חיים נוספים ולהעמיס עלייך עוד יותר.

האם לא עברת טיפול תזונתי תומך ל CMV?

חשוב מאד לתמוך במערכת החיסון, להפחית רעלים ומזונות מזיקים מהמזון, לתמוך ברמה הרגשית, לחזק עם תוספים ועוד.

אשמח לשמוע מה כבר עברת, כדי לדעת איך לענות לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, ורד היקרה

דנית
    23/09/2007

היו 3 שבועות קשים,עם חום גבוה וחולשה גבוהה מאוד. נחתי הרבה, שתיתי הרבה מים. הלכתי לדיאטנית, התחלתי לשמור על תזונה (גם להרזייה) ובהוראתה אני לוקחת מולטיויטמין לנשים מניקות של סולגר. בנוסף, התחלתי לעשות ספורט, בעיקר צעידות בפארק. אני כבר לא חלשה. חזרתי לאיתני לאחר חודש. חליתי בתחילת מאי. מאז עברו כבר כמעט 5 חודשים. לאחר 6 אני מתכננת סוף סוף להתחיל במסלול הניסיון להרות. תוכלי לתת לי פידבק על כל הפרטים הנ"ל? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע טוב בסה"כ

ורד לב
    24/09/2007

שמחה לשמוע שאת מתחזקת.
    הליכה זה מעולה, כך גם הקפדה תזונתית.
    הייתי ממליצה על חיזוק מערכת החיסון ע"י צמחים מתאימים והקפדה תזונתית על מזונות מלאים, הקרובים ככל הניתן למקורם, העדפת מזון אורגני ללא חומרים כימיים ומזונות ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל ושאר תוספים.
    ללא קפה, עודף סוכר ואלכוהול.
    את מוזמנת לקרוא עוד פה http://www.articles.co.il/article/6364/%D7%94%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F%20%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94%20%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%AA

את יכולה להפגש עם נטורופת/ית להתאמת התפריט עבורך ותמיכה וחיזוק למערכת ה חיסונית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו