פטריה?? בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה?? בהריון
    הדס
    25/09/2007

מזה כ-3 חודשים אני סובלת מגירוד פנימי מאוד בנרתיק
    לאחר אבחון (שגוי כנראה) של דלקת בצוואר הרחם + אנטיביוטיקה
    אבחון של רופאה אחרת של פטריה חריפה + אגיסטן
    לאחר שהאגיסטן לא עזר היא לקחה לי תרבית ואובחן לי GBS
    קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן למשך שבוע 3 פעמים ביום
    הגירוי המשיך
    גיליתי שאני בהיריון
    הרופא השלישי (עברתי דירה) אמר שכנראה עקב האנטיביוטיקה יש לי פטריה ואני יכולה לקחת נר אחד של אגיסטן ולמרוח "טבעדרם"
    בהתחלה שמתי כל יום טיפת שמן עץ התה על תחתונית
    ושטפתי את האיזור מבחוץ עם חומץ תפוחים אורגני
    עקב מחלות רבות בשנה האחרונה אני בדיקור סיני וכן בטיפול הומיאופתי שהסתיים לפני זמן מה
    המדקרת המליצה לי מנסיונה על שטיפה של 7 כוסות מים רתוחים, כוס חומץ תפוחים אורגני ו-3 טיפות שמן סלביה פעם ביום
    האם טיפול זה אכן יעיל בהיריון? אני בשבוע 7
    האם יש טיפול אחר?
    יש לציין שבתרבית לא התגלתה פטריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה?? בהריון

הוספת תגובה

• הדס יקרה.

אנאמה מילר
    26/09/2007

נשמע שאת עוברת מסכת יסורים קצרה בעניין...
    טוב, אז באמת הטיפול של הסלביה הוא טיפול מצויין לפטריה בנרתיק אך יש בעיה חשובה - סלביה אינו מתאים בשום פנים ואופן בהיריון. יש בו חומרים הורמונליים. וחוץ מזה, את אומרת שגם לא אובחנה פטרייה - אז אין צורך להתערב שם כרגע.
    מהם הסימפטומים כרגע?
    אם יש גרד - בלעי אסידופילוס באופן קבוע (לבטח ורד תרצה להרחיב על כך משהו) לאורך זמן,
    שני את תזונתך - שוב ורד תרחיב על כך.
    מהתחום שלי - של השמנים האתריים - הייתי ממליצה להימנע באופן גורף משימוש בשמנים אתריים כולל עץ התה עד לסיום חודש שלישי.
    מה שכן אפשר לעשות זה שטיפות עם מים ארומטיים כגון - מים ארומטיים של פלמה רוזה או של קמומיל או של לבנדר.אבל לא בטוח שצריך שם שטיפות. אם הגרד לא נוראי, ואפשר לסבול הייתי מטפלת באסידופילוס, תזונה ואולי הומאופטיה. התייעצי עם המטפל ההומאופטי שלך.
    הייתי מחכה לראות איך זה מגיב. בינתיים - חשוב ביותר להימנע באופן גורף מסבונים אינטימיים מכל סוג המשנים את החומציות של האזור. לנקות רק עם מים במקלחת ותו לא!!! חשוב ביותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו