עיסוי פירנאום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוי פירנאום
    דנה
    04/04/2007

שלום בנות וחג שמח, אני מתקרבת ללידה והבנתי שצריך לרכוש שמן שקדים בשביל לתת למיילדת והיא תעשה לי עיסוי פירנאום....כשהייתי בחנות המוכרת המליצה לי על שמן אחר שיש בו זרעי ענבים ועוד כמה מרכיבים ועליו כתוב: שמן לעיסוי פירנאום....על מה אתם ממליצות?

ועוד שאלה - אני חוששת שהמיילת תיהיה עבוקה ולא תעשה לי את העיסוי ויהיו לי חתכים ותפרים....
    יש דרך לוודא את זה לפני הלידה? לחברה שלי שילדה לפני כמה ימים עשו עיסוי טוב והיא יצאה בלי חתכים ובלי קרעים בכלל........והכל בזכות המיילדת....

תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי פירנאום

הוספת תגובה

• שמן שקדים הוא מצויין כשמן לעיסוי

אנאמה מילר
    04/04/2007

פירינאום בזמן הלידה. הוא נייטרלי, וכמעט ואין אליו רגישויות. גם זרעי ענבים יכול להיות טוב.
    חשוב ששמן לעיסוי פירינאום לא יכלול שמנים אתריים בתוכו, שיהייה סטרילי ככל שניתן ומאיכות טובה ככל שניתן. לא מומלץ שמן נבט חיטה. שווה ללכת על שקדים או זרעי ענבים.
    לגבי המיילדת - מלבד בי"ח לניאדו שם אפשר להזמין מיילדת פרטית, בשאר בתי החולים זה תלוי באלוהים ובמזל. אכן המיילדת היא היא שיכולה למנוע חתך בלידה עד כמה שאפשר.
    אפשר לבקש יפה מהמיילדת ולהתפלל שהיא אמונה על המלאכה ומשקיענית.
    בהצלחה ולידה קלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאד ממליצה על האפי-נו

ורד לב
    04/04/2007

זהו מכשיר העובד על הגמשת שרירי הפרינאום והנרתיק.
    בד"כ עובדים אתו מאזור שבוע 37
    מקשרת לך את האתר לעוד (הרבה) פרטים http://www.epi-no.co.il/index.asp

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי אפי נו ושאלה.דחוף

דנה
    23/06/2008

האם עיסוי בעזרת אפי נו יועיל בשבוע 39+4? לצערי שמעתי על כך מאוחר מאוד... ושאלה נוספת-האם יש משככי כאבים טבעיים ללידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תמיד טוב

ורד לב
    23/06/2008

גם אם התחלת מאוחר, זה עדיין עדיף מכלום.
    אם יש לך את האפשרות להשיג, לכי על זה, ודאי- למה לא?

לגבי משככי כאבים טבעיים? את מתכוונת למשהו בסגנון אפידורל ממקור טבעי? כי כזה אין- משהו שמזריקים לגוף.
    יש בהחלט ה-מ-ו-ן מה לעשות בכדי לעזור לגוף להתמודד עם הכאב ולא להתקע איתו. החל מתנועתיות בלידה, ממש תזוזה תו"כ הצירים, הוצאת קולות נמוכים ושירה, עיסויים באזורים ספציפיים, אפשר גם עם תמיכה של רפלקסולוגיה וכו', עזרה של שמנים מתאימים וצמחים, דיקור והומיאוטפיה במהלך הלידה וכו' וכו'.
    היריעה מאד רחבה!

ממליצה בחום על צרוף דולה מנוסה עם ארגז כלים נרחב לחדר הלידה. זה כ"כ שווה את ההשקעה. גם אם נראה לך שזה מאוחר מדיי, זו עדיין אופציה.

שתהיה לידה טובה ומעצימה ושפע חלב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו