מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת הריוןאפרת02/10/2007
היום עשיתי בדיקת דם והתוצאה 151. מה זה אומר? האם זה נמוך ועליי לדאוג. אודה על תשובה מהירה מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי אני נעלבת
אפרת04/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא עונה כנראה מאחר וזה
אנאמה מילר05/10/2007לא הפורום המתאים. אני לפחות, אין לי מושג בערכים של בדיקות דם.
אני מניחה שיש פורום פחות הוליסטי ויותר רפואי כן בפורטל שיכול לענות על דרישותייך ביתר דיוק.
לא לקחת את זה אישית בבקשה.
בתחומי ההתמחות שלנו, אנו עונות די במהרה... ככל שמתאפשר לנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם זה לא הפורום אפשר לענות לה
לילי08/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין ידע לאנשים המקצועיים
אנאמה מילר08/10/2007שעונים כאן, אז אין מה לענות לא?
אם יש להם ידע הם תמיד עונים ולעניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם אנאמה
ורד לב09/10/2007שהרי אנחנו 4 אנשים מקצוע מתחימים שונים וכל אחד מאיתנו עונה בתחום שלו.
אני, למשל, לא אענה לשאלה שאין לי בה ידע או נסיון ואינה נשאלת לכיווני.
אין מה להעלב, כפי הנראה טעות בפורום.
זה הרי פורטל שהולך וגדל בקצב מדהים (כל הכבוד לכם שם!) וטעויות קורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה - הכוונה שלי היתה
לילי10/10/2007כוונתי היתה שגם אם אין לכם תשובה אפשר פשוט לענות לה בצורה של "אנחנו לא יודעים תפני לפורום אחר" ולא להתעלם מהשאלה. לזו היתה הכוונה. למה אתם ישר במגננה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהי יקרה
ורד לב10/10/2007תודה על דברייך.
אני מניחה שמה שניסינו אנאמה ואנוכי לעשות הוא פשוט להסביר את דרך ההתנהלות.
לא הייתה פה התעלמות, אולי פשוט חיכה כל אחד מאיתנו שהאחר יענה.
זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
אפרת11/10/2007התכוונתי בצחוק שנעלבתי אבל להבא באמת כדאי שתתייחסו לשאלה כזו ותמליצו על פורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)