מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימןם מצוור הרחםמלכי נחמה04/10/2007
במשך שבוע יש לי דימום מצוור הרחם הרופא הפנה אותי לבדיקות מרפאת צוור הרחם ,היסטרוסקופיה ואולטראסאונד מלא
היתי רוצה לדעת עם זה מסמל על משהו מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח עם רופאים
נוגה סיני05/10/2007נחמה יקרה. אין בידי תשובות ללא אבחנה רפואית ואני מעריכה שגם הרופא שלך מצא לנכון לעשות סדרת בדיקות כדי לאתר את הסיבה לדימום ולעזור לך. לא מקצועי לענות על שאלות מבלי לדעת פרטים. אני מעריכה שאם הרופא שלך היה חושב שאת או עוברך בסכנה הוא היה מפנה אותך מייד לאשפוז בבית החולים.
יחד עם זאת רציתי להמליץ לך במפגש הבא עם הרופא שלך ובכלל עם אנשי המקצוע מתחום הרפואה שייצא לך לפגוש לא להתבייש ולשאול שאלות רבות. אם את דואגת או מפחדת ובאופן טבעי זקוקה למידע התעקשי לקבל אותו. אם באת לרופא וקיבלת הפנייה לבדיקות דאגי לקבל תשובות לשאלות כמו מה יכולה להיות הסיבה לדימום? מה רמת הסיכון? מה הטיפולים האפשריים וכדומה.
אם הרופא שלך אינו פנוי לענות לך ברצון ולהפיג את הערפל האופף מושגים רפואיים חפשי לך רופא שיהיה איתך בתקשורת טובה ופתוחה.
הריון היא תקופה שמעלה חששות רבים וכדאי לחסוך מאיתנו חששות שנובעים מחוסר ידע על כן פני לרופאים בשאלות!
כמו כן, היום בעידן המידע החופשי והזמין יש לכל אחת מאיתנו את האפשרות ללמוד ולהכיר תסמינים רפואיים פתרונות והצעות מתוך חיפוש באינטרנט. כשתקבלי את התשובות ותדעי מה הסיבה תוכלי להקל על חששותיך באמצעות איסוף ידע. כשתהיה אבחנה רפואית את מוזמנת לפנות כאן לקבלת עצה. אני מקווה שהכול יסתדר על הצד הטוב ביותר ובמהרה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)