תפרים עמוקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרים עמוקים
    חסוי
    13/01/2010

שלום אני לאחר לידה עם חתכים עמוקים ותפרים הרבה
    פנימי וחיצוני מהנרתיק עד פי הטבעת ואני סובלת מכאבים תופת חזקים קשה לי לשבת ולהניק רציתי לדעת אם יש משהו טבעי שאפשר לשים על התפרים?
    כבר 5 ימים שאני אחרי לידה ומיום ליום מרגישה שזה מחמיר המצב
    בבית חולים הייתי לוקחת אופטלגין נוזלי לכאבים. אבל שמעתי שזה לא מומלץ בזמן שאני מניקה האם זה נכון.?? יש איזה שהוא משחה שאפשר לשים????
    יש לי גם טחורים אבל אני שמה משחה הממליס וגם לוקחת נר לטחורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים עמוקים

הוספת תגובה

• הקלה על כאבי תפרים אחרי לידה

מיכל שלזינגר
    13/01/2010

שלום לך

אם התפרים כל כך מכאיבים לאחר 5 ימים, מומלץ לפנות לרופא לבדיקה, יתכן והתפתח זיהום מקומי...
    אבל מה שניתן לעשות להקלה:
    ניתן לרכוש בבית המרקחת ג'ל עזרקאין (מאלחש) ולמרוח באיזור.
    חשוב מאוד לשטוף את האיזור כמה שיותר פעמים ביום, טוש /בידה או להשפריץ עם בקבוק - להקפיד במיוחד לאחר עשיית צרכים. לא לנגב ממש, אלא ליבש בטפיחות עדינות.
    ניתן לרכוש בבית המרקחת גם אבקת קלי .שמים אותה במי האמבט - צובעת את המים אבל מאוד מקלה על הכאב..

ניתן למרוח משחת קלנדולה של חברת HEEL ׁ ׁ(חברה אנתרוסופית ) מוצר מצוין ויעיל מאין כמותו.

תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפרים לאחר לידה

הגר סדן
    14/01/2010

שני דברים שאני ממליצה בנוגע לתפרים
    1.להכין תערובת של דבש ולבנדר ביחס של 2 כפות דבש ו4 טיפות לבנדר לערבב ולהחזיק במקרר.
    למרוח 2-3 פעמים ביום אחרי ששטפת את המקום וייבשת. התערובת גם מרגיעה את המקום וגם
    עוזרת בהחלמה.
    2. לקחת ארניקה בכדורים (גלובולים) מאוד מאוד עוזר להחלמה.
    כמובן חשוב לשלול התפתחות דלקת מקומית.
    הרבה בריאות הגר 054-6769561

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו