מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה להריוןאמה05/04/2007
אנחנו מתכוונים בקרוב להתחיל להתכוונן להריון ומזה כארבעה חודשים אני לוקחת מולטי ויטמין של אלטמן + אומגה 3 ובן זוגי לוקח ויטמין סי ואומגה 3.
הפסקתי לצרוך מוצרי חלב לחלוטין ,מאחר והם היוו גורם משמעותי בכאבי המחזור ובשטף הדם הגדול שהיה לי , מאז חיי מרגישים מעולה!! והמחזור הוא שבוע קסום ( שהיה גם לפני כן , אך כעת בלי כאבי תופת).
אני מקפידה על שימוש בתכשירי קוסמטיקה טבעיים.
התזונה שלנו כוללת רק מוצרים מלאים , ירקות ועלים ירוקים , סויה, טופו , פירות יבשים אורגניים,אגוזים ושקדים , ללא סוכרים, מעט דגים, מעט עוף, הרבה שמחה ומעט חששות.
שאלתי היא האם מולטי ויטמין נותן מספיק מהויטמינים , ועל מה כדאי לתת דגש, אני ממעטת באיכלת בשר ודגים.
האם לקחת בנוסף למולטי ויטמין תוסף ויטמין סי?
בברכה וזה שאתן קיימות עוזר מאוד למתכננת עתידית שכמותי,
אמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לקרוא!
ורד לב05/04/2007מאד מרגש אותי לשמוע שמתייחסים לתכנון ההריון בכובד ראש, כי זה נושא שאני מאד מאמינה בו.
אין לי ספק שהכנה טובה של הגוף תביא את האישה להריון תקין, מהנה וללידת תינוק בריא.
שמחה לשמוע שהסרת מוצרי החלב הקלה עלייך כ"כ, איזו תחושה נפלאה זו בודאי עבורך...
מקשרת לך גם מאמר שלי בנושא ההכנה להריון http://www.5-elements.co.il/ShowDoc_Section_Baby5.asp?SectionID=22&DocID=282
מולטי ויטמין מסוג פרנטל מתאים לנשים המתכננות הריון, בהריון ומניקות.
חומצה פולית חשובה בתכנון הריון.
שפע עלים ירוקים, נבטים, אגוזים וזרעים שאינם קלויים ובכלל שפע שומנים איכותיים, מקורות טובים לחלבון- אלו הדברים שחשוב לשים עליהם את הדגש אם אין בעיה ספציפית.
אומגה 3 חשוב ביותר.
שיהיה בהצלחה ו...אנחנו פה להמשך, אם תזדקקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)