מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוץקרןמ07/10/2007
מה ניתן לעשות כדי לחזק את הרחם כדי למנוע הריון חוץ ריחמי או הפלות
ומה ניתן לקחת כדי לשחרר חצוצרות דבוקות במקצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרןמ
אנאמה מילר07/10/2007מבחינת שמנים אתריים אפשר בהחלט לחזק את הרחם, את המערכת המינית ההורמונלית ואת כלל הגוף. הייתי ממליצה להתאים לך תערובת משלך אישית אך בעקרון שמנים כגון: אנג'ליקה רוט, רוז, ג'ינג'ר, אניס. שומר או מרווה בהירה. מכינים תערובת של שמנים למריחה על אזור הרחם.
לגבי הידבקויות, לי אישית לא ידוע על טיפול. אני מקווה שלחברי לפורום יהיה מה לומר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרןמ08/10/2007איך את יכולה דרך כאן לעזור לי לבנות שמנים שמתאימים לי זה מאוד חשוב .אין לי כרגע כסף להוציא על איבחון וגם שמנים
תודה
אפשר דרך המייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומר
קרןמ08/10/2007והאם שומר של תה צמחים של ויסוצקי זה גם טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה שומר הוא טוב. למה לא?
אנאמה מילר08/10/2007בנוגע לשמנים - אז השמנים שציינתי לעיל טובים לחיזוק הרחם.
אפשר לקנות תערובת מוכנה אצל ארומתרפיסט או לקנות כל אחד מהשמנים בנפרד ולרקוח לבד. את השמנים ניתן לקנות גם בסופר פארם - עדיף כמובן באיכות טובה.
המינון הוא: 12 טיפות מסך השמנים ל 30 מ"ל
את התערובת את מורחת כשמן גוף באזור הרחם והאגן לפחות פעמיים ביום למשך חודש ואז אפשר לבחון לפי התוצאה של ההשפעה.
הייתי ממליצה במקביל על התאמת תמצית באך לפאן הרגשי נפשי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ10/10/2007לצערי עברתי הריון מחוץ לרחם האם מותר להתחיל עכשיו טיפולים ברפלקסולוגיה כרגע אני בתהליך של התנקות כמו הפלה
אני אנסה לעשות משהו עם השמנים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרןמ יקרה
אנאמה מילר10/10/2007אני מאוד מצטערת לשמוע!!
זו לבטח אכזבה קשה וגם תהליך הורמונלי ורגשי לא פשוט.
לדעתי האישית, אך אני איני רפלקסולוגית, זה רק מבורך לעבור כרגע טיפולים מכל סוג שהוא. תמיכה זה הדבר הכי נכון ללא ספק. אבל כמובן שכדאי לפנות לרפלקסולוג/ית ולשאול אותם. הם ידעו הכי טוב.
אני ממליצה להיתמך להיתמך להיתמך להיתמך, לנוח הרבה, להיות רכה ואוהבת לעצמך. להוריד כל פיסת שיפוטיות, אשמה וקושי עם עצמך ורק להיות!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ10/10/2007אני בחורה דתיה (חוזרת בתשובה) אני לא מאשימה אף אחד להפך לדעתי זה סימן שאני צריכה לעשות את כל הטיפולים והבדיקות שדחיתי מכל מיני סיבות.
אתן עוזרות לי מאוד תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת לשמוע
ורד לב10/10/2007וטוב שאת לוקחת את זה ברוח שכזו ומבינה שזה יכול להביא אותך לפעם הבאה (בע"ה) מחוזקת יותר מכל הבחינות.
מסכימה עם אנאמה שזה זמן טוב להתמך ולהעזר.
ההתנקות הפיזית של הגוף חשובה ביותר ובהחלט אפשר לתמוך אותה בטיפולים. נשמע לי שבמצבך טיפול במגע יכול לעשות פלאים: רפלקסולוגיה, שיאצו, דיקור, מסג' ואולי הכי טוב "עוצמת הרכות" http://www.holistic-pulsing.com/?cid=823247430 איכשהו אינטואיטיבית זה מרגיש לי נכון עבורך. מדובר בטיפול עדין ומאד תומך. מומלץ בחום!
המון הצלחה בתהליך ו...אנחנו פה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוד דם
קרןמ10/10/2007גיליתי שסוג הדם שלי o+ האם יש דברים שאתן ממליצות לי לאוכול או לא לאכול כדי שיעזרו לי לחזק את הרחם או לגרום שלא יהיו הדבקויות בחצוצרות.
אני התחיל משבוע הבא טיפול רפלקסולוגי, למדתי את זה ואני מאוד מאמינה שזה יעזור.
תודה שוב פעם אתן עושות עבודת קודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא ממש מתעסקת
ורד לב14/10/2007עם תזונה לפי סוג דם.
מתארת לעצמי שתוכלי להציץ בספר כדי לדעת מה הם אומרים על O.
נפלא שתעזרי ברפלקסולוגיה, רפואה סינית היא גם אפשרות טובה.
קרן, יש לי הצעה אופרטיבית.
השרשור הזה הפך כבר מאד ארוך ועמוס ואולי עקב כך אנחנו מפספסות שאלות שלך.
אם את מעוניינת לפתוח נושא חדש לשאלה/ דיון, את יכולה לפתוח הודעה חדשה. שרשור המתפתח באותו הנושא, זה בסדר גמור. פשוט כדי לנסות ולהמנע מפספוסי שאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
קרןמ11/10/2007עוד דבר קטן בבדיקת זרע הרופאה סימנה שזה בינוני,בעלי נגד תרופות כימיות אם אני אגיד לו שאולי כדי שיקח,אבל משהו טבעי הוא מוכן
האם אתן מכירות משהו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב
אנאמה מילר14/10/2007רק עכשיו ראיתי שיש המשך לשאלתך... סורי.
לגבי ספירת זרע נמוכה ואיכות זרע בינוכית - ישנם שמנים אתריים שיכולים לעזור במריחה על אזור אברי המין. תערובת טובה היא: אגוז מוסקט, אניס, פלפל שחור, הל, ארז, אנג'ליקה זרעים.
יש עוד אופציות למיניהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ14/10/2007לגבי השמנים:ניתן לקנות רק אחד או שצריך תערובת של כולם?
ולא עניתם לי על השאלה של הסוג דם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתם רוצים לקנות רק אחד
אנאמה מילר14/10/2007אז כדאי להעדיף ולבחור את האנג'ליקה.
אני ממליצה לרכוש תערובת מוכנה מארומתרפיסט באזור מגורייך - ואז זה יותר יעיל וגם זול יותר מלקנות את כול השמנים בייחוד שאנג'ליקה היא שמן אתרי יקר.
פני אלי במייל ואפנה אותך למקור [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)