מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן פשתןאורית21/01/2010
שלום,
האם מותר לשתות שמן פשתן בהריון של חב' ירושלים?? בנוסף לאלספה, וכמה כפיות אפשר לשתות ביום.
תודה רבה,והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פשתן
מיכל שלזינגר21/01/2010שלום לך אורית
אין צורך לשלב שמן פשתן + אלספה. מספיק אחד מהם.
אני מניחה שאת מעוניינת ליטול את התוספים בשל האומגה 3 שהם מכילים.
בכל מקרה תוסף מן החי הינו בעל זמינות ביולוגית טובה יותר מאשר תוסף צמחי (שמן פשתן). רק במקרים של צמחונות למשל, אני ממליצה על תוסף צמחי, בכל מקרה אחר עדיף תוסף ממקור של בעלי חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן פשתן
אורית21/01/2010תודה רבה על המענה המהיר,
קראתי ששמן פשתן של חב' ירושלים מכיל בכף אחת 5000 מ"ג אומגה 3 וזה גם טוב לעור שמתמתח
בהריון, ולכן חשבתי לשלב ביניהם, אני לא רוצה לעבור את המינום כדי שלא יגרום נזר לעובר.
תודה רבה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן פשתן
מיכל שלזינגר21/01/2010שוב שלום לך אורית
אני מכירה את התוסף מפרסומים בלבד. אבל, כפי שכבר ציינתי תמיד אומגה 3 הינו בעל זמינות ביולוגית גבוהה יותר כאשר הוא מגיע מן החי.
צריך להזהר מעודף - עלול להשפיע על קרישה.
לפי ההנחיות של חברת ירושלים הם ממליצים נדמה לי על כף ביום- לשיקולך. לא חושבת שהייתי משלבת בין שני הסוגים (אלספה + פשתן נוזלי) תחליטי על מה את הולכת.
את תמיד יכולה להיוועץ ביחידה ליעוץ טרטולוגי, לגבי תוספים שונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)