מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקהענת21/01/2010
שלום,
בני בן החודשיים יונק , ומזה כ-6 ימים ישנה עצירות. הרופאה עשתה לו חוקן ויצא קקי לא קשה.
האם יכול להיות לתינוק יונק עצירות ?
איך ניתן לטפל בזה?
האם לתזונה שלי ישנה השפעה על העצירות? (לאחרונה אכלתי בהפרזה גרעיני אבטיח וגרעיני חמניה האם יש לזה קשר?
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה
הגר סדן21/01/2010ענת שלום
שינויים ביציאות אצל תינוקות הן דבר שכיח.כמובן לא כדאי להגיע לימים רבים בלי יציאה,
אך גם לא צריך להיבהל מזה.
בד"כ אני לא נוהגת לכתוב הנחיות ברפלקסולוגיה דרך האתר, אך במקרה הנ"ל יש משהו כל-כך
פשוט ובסיסי שאת יכולה לעשות אז הנה,כך זה עובד:
בכפות הרגליים ,מעל העקב,יש את "הגשר",החלק הרך יותר של כף הרגל-בעזרת האגודל שלך
תעסי את האיזור הזה בכף הרגל של בנך, בעיגולים,עם כיוון השעון,בעדינות,מספר פעמים ביום.
זה מפעיל ומעורר את מערכת העיכול ומהניסיון שלי אצל תינוקות זה תמיד עובד!
אם בכל זאת זה לא עוזר כדאי להגיע למטפל/ת שעובד עם תינוקות כדי לבדוק ולתת טיפול מקיף יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)