שרירי בטן והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי בטן והריון
    אלמונית
    10/10/2007

האם שרירי בטן חזקים מובילים בהכרח לבטן קטנה יותר בהריון? והאם הדבר מבטיח חזרה "חלקה" וקלה יותר יותר לבטן שלפני ההריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי בטן והריון

הוספת תגובה

• עניתי תשובה ארוכה כל כך והכל נמחק

אנאמה מילר
    10/10/2007

איזה בעסה.
    אתמצת את דברי הארוכים כרגע בקצרה.
    בעיני זה בכלל לא פונקציה של איך הייתי לפני ואיך אהייה אחרי וכמה הבטן שלי תהייה קטנה או לא קטנה. אני אישית לא מתעסקת בעניינים אלה אלא בחיבור שלי אל הגוף שלי, בתחושה הטובה שיש לי מהחיבור הזה ומהחיבור לעובר שברחמי.
    מה שיהייה אחרי ההיריון אינו בשליטתנו. אנו יכולות רק לדאוג לתזונה בריאה, התעמלות נכונה, מריחת שמנים ועוד דברים טובים שאנו יכולות לשלוט בהם. היתר - בידי שמיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית

נוגה סיני
    12/10/2007

היי
    האמת שזו פעם ראשונה שחשבתי על הענין הזה... עד עכשיו הייתי מכוונת אך ורק לתועלת הבריאותית שבהפעלת שרירי הבטן ופחות להשלכות הויזואליות כי באמת כל גוף וכל אישה עוברים שינויים מפליגים בזמן ההריון וקשה לכמת את התהליך, לתת בטחונות או לבודד סיבות. מספיק שאימך ואחותך התאפיינו בהריונות גדולים כדי שגם את תהיי בכיוון :))) . אני לא חושבת שיש לחוזק שרירי הבטן משמעות רבה בענין גודל הבטן ההריונית. יש יותר מדי גורמים אחרים שמשפיעים כדי לבודד את הגורם הזה ולומר שהבטן תהיה קטנה. חשוב לדעת להשתמש נכון בבטן ולתעל את שריריה לתמיכה בגב וליציבה נכונה. זה הדבר החשוב ביותר, הבריאות .. ובענין החזרה ה"חלקה" אין בטחונות... כל הריון והתהליך שלו והתוצאות שלו וההשלכות שלו על הגוף. כך שגם כאן זה לא חד משמעי. אם זאת אני נוטה להאמין שמסת שרירי בטן שנבנתה לפני ההריון תהיה קלה יותר לבניה מחודשת לאחריו. הבטן שלפני ההריון לא תהיה יותר מה שהייתה. הבטן תהיה בטן אחרי לידה. אם תוכלי להתרגל למשפט הזה ולשמוח בו ולא לנסות למחות את עקבות ההריון והלידה יהיה לך קל יותר לטעמי. וכן, אני חושבת שטיפוח גוף שרירי לפני ההריון יעזור לך לחזור אחרי הלידה להרגלים ספורטיביים וליכולת גופנית גבוהה. בהדרגה, במתינות, בחוכמה, בהדרכה נכונה ובהרבה הקשבה כך ששרירי הבטן שלך, שיחזרו להיות חזקים כשתאמני אותם אחרי הלידה( ואני מדברת על תהליך של חודשים , לא של שבועות..) יוכלו לעזור לך לנוע בחופשיות עם תינוק על הידיים מבלי להעיק על הגב וכד'. בעיני זה החשוב ביותר. שרירים כתומכי תנועה וכמאפשרי תנועה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו