דיאטה בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה בתחילת הריון
    אפרת
    11/10/2007

אני בשבוע שישי להריון. לפני ההריון הייתי בדיאטה וירדתי 7 קילו. לטחר החגים עליתי קילו. כיצד אני יכולה לרדת את הקילו הזה ללא פגיעה בהריון. אני לא מעוניינת לעלות קילו כבר בהתחלה.

אודה לתגובה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה בתחילת הריון

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לי?

אפרת
    13/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניני תזונה הם בעקרון תחומה של ורד

אנאמה מילר
    14/10/2007

ולכן - אנא, התאזרי בסבלנות עד שהיא תוכל לענות לשאלותייך.
    היא תענה לך בצורה הטובה ביותר.
    מעבר לכך - אני אישית לא ממליצה לערבב דיאטה והיריון - בייחוד לא במונח הזה ולהעדיף להתמקד בתזונה נכונה עם מרכיבים בריאים שיזינו את העובר שברחמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם אנאמה

ורד לב
    14/10/2007

הריון אינו הזמן לדיאטה.
    כלומר, לא כזו בהיבט של ירידה במשקל.
    בהחלט כזו בהיבט של איזון התפריט, מעבר לאכילה נכונה יותר עבורך, שילוב הרגלים לאורח חיים נכון בכלל באופן כללי בחייך.
    נסי להתמקד במזונות בצורתם הטבעית, ככל שתוכלי. עד כמה שפחות מזונות תעשייתיים מעובדים, שאינך יודעת ממה הם מורכבים.
    הרבי בירקות, עלים ירוקים ונבטים.

את בהחלט יכולה לגשת לייעוץ תזונתי מסודר, שיותאם אלייך באופן אישי ע"י נטורופת/ית.
    אשמח לסייע באופן אישי, או בבחירת מטפל מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו