מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה בתחילת הריוןאפרת11/10/2007
אני בשבוע שישי להריון. לפני ההריון הייתי בדיאטה וירדתי 7 קילו. לטחר החגים עליתי קילו. כיצד אני יכולה לרדת את הקילו הזה ללא פגיעה בהריון. אני לא מעוניינת לעלות קילו כבר בהתחלה.
אודה לתגובה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים לי?
אפרת13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניני תזונה הם בעקרון תחומה של ורד
אנאמה מילר14/10/2007ולכן - אנא, התאזרי בסבלנות עד שהיא תוכל לענות לשאלותייך.
היא תענה לך בצורה הטובה ביותר.
מעבר לכך - אני אישית לא ממליצה לערבב דיאטה והיריון - בייחוד לא במונח הזה ולהעדיף להתמקד בתזונה נכונה עם מרכיבים בריאים שיזינו את העובר שברחמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם אנאמה
ורד לב14/10/2007הריון אינו הזמן לדיאטה.
כלומר, לא כזו בהיבט של ירידה במשקל.
בהחלט כזו בהיבט של איזון התפריט, מעבר לאכילה נכונה יותר עבורך, שילוב הרגלים לאורח חיים נכון בכלל באופן כללי בחייך.
נסי להתמקד במזונות בצורתם הטבעית, ככל שתוכלי. עד כמה שפחות מזונות תעשייתיים מעובדים, שאינך יודעת ממה הם מורכבים.
הרבי בירקות, עלים ירוקים ונבטים.
את בהחלט יכולה לגשת לייעוץ תזונתי מסודר, שיותאם אלייך באופן אישי ע"י נטורופת/ית.
אשמח לסייע באופן אישי, או בבחירת מטפל מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)