הריונית - שואלת שאלות שונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריונית - שואלת שאלות שונות
    הריונית
    13/10/2007

שלום
    יש לי כמה שאלוות:-

1) לאחרונה יצאו לי פצעונים באזור הסנטר (זה קורה כאשר אני אוכלת שוקולד מאז ומתמיד)
    אני שמה עליהם מעט לבנדר ומעט שמן עץ התה ומעט שמן נבט חיטה.
    האם זה מותר בהיריון? או שאני מזיקה לתינוק בדרך כלשהיא (להזכירכן אני בשבוע ה-19)

2) האם מותר לאישה הרה לאכול דבש?

3) איזה קרמים מומלצים למריחה על הבטן למניעת סימני מתיחה. האם שמן שקדים ושמן נבט חיטה?? כי למען האמת הם ריחניים לכיוון השלילי .

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבנדר ועץ התה בצורה מקומית

אנאמה מילר
    14/10/2007

פעם ב... על פצעון שם וכאן - מותר בהחלט. אין שום בעיה. בעץ התה לא הייתי משתמשת באופן מאסיבי על שטח פנים גדול או בואגינה - אך 1 טיפה על פצעון לייבש אותו נראה לי בסדר גמור.
    לגבי שמן נגד סימני מתיחה - אני אישית אוהבת תערובת של שמן דקל עם שקדים או זרעי ענבים וויטמין E. אפשר להוסיף כמה טיפות לבנדר וכך לשבור כל ריח של שמן בסיס שלא אוהבים.
    לגבי דבש - לא ידוע לי משהו בעייתי עם כך. אלא אם כן יש חשד לסכרת הריונית וכו'...רק לתינוקות עד לגיל שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צריכה להיות בעיה עם אכילת דבש

ורד לב
    14/10/2007

במהלך ההריון.
    רק לזכור שהוא מכילבעיקר סוכר ועשוי להעלות רמת סוכר. מסוכן רק לבעלות נטייה לבעיות סוכר למיניהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו