מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חליטות תה ופוריותמאיה03/03/2010
אני נמצאת בטיפולי פוריות מזה כשנה. חליטות צמחים הן השתייה העיקרית שלי (נוסף לזה מים ואולי שתי כוסות קפה חלש בשבוע). מעיון בפורום אני מבינה שיש צמחים שאינם מומלצים להיריון ונראה לי שמתבקש להימנע מהם גם במהלך טיפולי פוריות. מה מהצמחים הבאים בכל זאת מומלץ לי לשתות? אני שותה: קמומיל, מרוה, לואיזה-ורבנה, זוטה לבנה, נענע-מנטה. האם יש המלצה לתה שנחשב מומלץ בהקשר של טיפולי פוריות- תחילת היריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות + חליטות צמחים
מיכל שלזינגר03/03/2010שלום לך מאיה
קודם כל, מאחלת לך הצלחה בתהליך.
לגבי חליטות:
הצמחים ברשימה שלך שאינם מומלצים לשימוש בהריון הם:
מרווה, נענע , ורבנה, זוטה לבנה.
קמומיל , לואיזה - מותר
לגבי חליטה מומלצת לפוריות -
אני מטפלת ברפואה סינית ועל פי עקרונות הרפואה הסינית אין צמח /או טיפול שמתאים לכלל האוכלוסיה.
חשוב מאוד לאבחן את מצבו של המטופל באופן מדויק.
רק לאחר אבחון מדויק ניתן להתאים טיפול מתאים
ממליצה לך מאוד לפנות למטפל.שמתמחה בגינקולוגיה ופוריות.
הרפואה הסינית -
במיוחד שילוב של צמחים ודיקור הינם כלי יעיל שהוכח מחקרית כמשפר את סיכויי ההצלחה של השגת הריון והחזקתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל- תודה ושאלה
מאיה03/03/2010הלואיזה שאני קונה מגיעה עם הורבנה יחד..
כך שנשאר לי רק חליטת קמומיל. יש משהו נוסף שהוא מותר (אני לא מתכוונת שהוא מקדם פוריות, רק שלא פוגע) כדי שתהיה אפשרות גיוון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - חליטות צמחים בהריון
מיכל שלזינגר03/03/2010בהריון יש לנקוט משנה זהירות בכל חומר שאנו מכניסים לגופנו.
באופן עקרוני איני ממליצה לך לשתות חליטות צמחים בכמויות גדולות מאחר שלצמחים שונים יש השפעות שונות שלא כולן ידועות לנו.
את יכולה לגוון בין קמומיל למים רותחים עם לימון.
גם קינמון וזנגוויל (ג'ינג'ר), מותרים לשימוש בכמויות קטנות אך לא בגדולות בשל תכונת החימום שלהם . לא ממליצה על שום דבר אחר.
בבעיות ספציפיות ולאחר אבחון של מטפל אולי תוכלי לקבל המלצות למשהו נוסף שיתאים לך .
הכוונה היא להשפעה רפואית ספציפית אם יש בעיה כלשהי.
המשך הריון מהנה, בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מאיה04/03/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)