סיום טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום טוב
    מיכל
    15/10/2007

שלום רב. אני נמצאת בשבוע 38 להריוני השני. בהריון הראשון יולדתי בניתוח קיסרי היות ובסוף שבוע 42 לא הייתה התקדמות של ממש. כלומר לא הואילו נסיונות הזירוז ואפילו לא היו צירים.
    כעת משתמקרב סופו של ההריון הזה אני מייחלת ללידה טבעית ולא בניתוח.
    רציתי לשאול האם יש משהו / מישהו שיכול לעזור או לפחות לנסות ולעזור? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בבית? מקווה לבשורות משמחות. מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיום טוב

הוספת תגובה

• מיכל יקרה

עדי מנחמי
    15/10/2007

מניסיוני,יתכנו סיכויי הצלחה טובים ע"י שימוש יומיומי בנקודות לחיצה סיניות באיזור כף הרגל(אשמח להסביר לך טלפונית).לאחר שבוע 40 ניתן להעצים את אפקט הטיפול ע"י דיקור.
    בברכה,עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאמינה

ורד לב
    15/10/2007

כי לגוף ולהריון יש את הטיימינג שלהם.
    אני מבינה את התסכול, במיוחד לאור חווייתך מהפעם הקודמת.
    ועם זאת, עם כל הטיפולים שאפשר לעשות ולנסות (דיקור, שיאצו, רפלקסולוגיה, הומיאופטיה ועוד)- אם זה עוד לא הזמן של התינוק להיוולד, זה לא יקרה....

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד פאן קטן גם ממני...

אנאמה מילר
    16/10/2007

לפי ניסיוני האישי וניסיון הסובבות אותי, היריון שני הוא סיפור אחר לגמרי מראשון. אל תצפי לשום דבר שיהייה אותו דבר ולכן - אל תשכפלי במחשבותייך ובפחדייך את הלידה הראשונה. הזמיני לך משהו אחר והוא יגיע. לידה שניה בעזרת השם היא בדרך כלל יותר מהירה ויותר קצרה. הגוף כבר עבר את זה פעם אחת וזוכר.
    חוץ מזה - הייתי ממליצה להיעזר בפרחי באך או הומאופטיה לצד הרגשי שלך ככה כדי לתת תמיכה קטנה אך גדולה לפני הלידה על מנת ותגיעי באנרגיה רגועה ובוטחת ללידה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו