מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספים בהריוןגלי11/03/2010
הי מיכל
מה שלומך?
אני מאד מבולבלת בעינין התוספים ואשמח עם תעשי לי סדר בבלאגן.
אני בשבוע 13 +2
נוטלת פרנטאל של אלטמן (שעומד להגמר לי) כדור אחד ביום עם הארוחה
1.כמה שעות עלי לחכות עם חלב, לפני ואחרי?
2.האם ישנו פרנטל של חברה אחרת שאת ממליצה עליו?
התחלתי עם פרוביוטיקה גארודופילוס של נוטרו לייף כדור בוקר וערב
3.האם זה המינון המומלץ ? יש לי בבית גם של ביו-קר שאני נותנת לילדי בן השנתיים (בהמלצת נטורפטתית)
4.איזה מהם עדיף?
5.אומגה 3 כמה לקחת ?
6.יש לי אומגה לייף האם מומלץ?
7.איך נמנעים מהטעם המזעזע?
עד כה העלתי 4 ק"ג נראה לי די הרבה , האם זה רק בעיני הרבה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים בהריון
מיכל שלזינגר11/03/2010
שלום גלי
נוטלת פרנטאל של אלטמן (שעומד להגמר לי) כדור אחד ביום עם הארוחה
1.כמה שעות עלי לחכות עם חלב, לפני ואחרי? המהדרין טוענים כי הטוב ביותר הינו ליטול את הברזל על קיבה ריקה - כשעה לפני ארוחה / או שעתיים אחרי.
2.האם ישנו פרנטל של חברה אחרת שאת ממליצה עליו? אני ממליצה תמיד על התוספים של החברות הגדולות , תמיד רצוי כאלו שהתוספים שלהם טבעיים ככל האפשר, למשל סולגאר , אלטמן וכו'.
התחלתי עם פרוביוטיקה גארודופילוס של נוטרו לייף כדור בוקר וערב
3.האם זה המינון המומלץ ? יש לי בבית גם של ביו-קר שאני נותנת לילדי בן השנתיים (בהמלצת נטורפטתית)
4.איזה מהם עדיף?
אני לא יודעת לגבי ביו- קר.
ואני לא יודעת מדוע את נוטלת את הפרוביוטיקה (אם יש בעיה מיוחדת כדאי להיוועץ במטפל)- אבל אם אין בעיה מיוחדת אז לגבי הג'ארו מספיק אחד ביום - למשל על מנת למנוע בעיות אטופיות אצל ילדים (כאשר ברקע הגנטי של ההורים קיימת בעיה כזו).
5.אומגה 3 כמה לקחת ?
6.יש לי אומגה לייף האם מומלץ? לגבי אומגה 3 - המומלץ להריון הוא אומגה 9 חודשים- המינון המומלץ הוא בדיוק זה שרשום על האריזה. אין לזה טעם - פשוט בולעים את זה. יש אנשים שכאילו הטעם " הדגי" עולה להם - אז אפשר להקפיא את הקפסולות ולבלוע, זה אמור למנוע את התופעה.
עד כה העלתי 4 ק"ג נראה לי די הרבה , האם זה רק בעיני הרבה?
לגבי עליה במשקל - תלוי כמובן במשקל ההתחלתי שלך. הקפידי לאכול נכון ומאוזן. אם יש צורך פני לאיש מקצוע שילווה אותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - אבל...
גלי14/03/2010הי מיכל
המון תודה על המענה המהיר , המקצועי כתמיד - את לא מאכזבת!
1.לגבי האומגה 3 כתוב על האריזה 1-3 כמוסות ליום ? אז לפי מה עלי להחליט?
אפשר לקחת 3 בבת אחת?
2.פרוביוטיקה קיבלתי המלצה כיוון שלבני בכורי יש אסתמה .
האם כדור ביום יעשה את העבודה? מהן ההגבלות , האם אפשר צמוד לארוחה חלבית?
או לחילופין לפני השינה.
3. משקל התחלתי 52 כרגע שבוע 14 56 ק"ג , האם נחשב להרבה לשליש הראשון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספים- אומגה 3 בהריון + פרוביוטיק
מיכל שלזינגר15/03/2010שלום לך גלי
אני לא יודעת מאיזו תוצרת התכשירים שאת נוטלת ואיזה תכשיר בדיוק- אני מבינה שאת מטופלת אצל נטורופת - כדאי להתייעץ עימו.
לגבי האומגה 3-
אני תמיד מתייחסת לתוסף כאילו המטופל קיבל מנה של דג- ולכן ניתן לצרוך את כל הכמות בבת אחת.
לגבי הפרוביוטיקה- יש מספר סוגים-
יש יצרנים שממליצים עם הארוחות ויש הממליצים על קיבה ריקה.
הסוגים שאני ממליצה בד"כ ניתן ליטול יחד עם הארוחה / או על קיבה ריקה.
שוב-
כדאי להתייעץ עם מי שרשם לך את התוספים, כך תקבלי מענה מדויק לתכשירים שאת נוטלת.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)