רפלקסולוגיה בשליש הראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלקסולוגיה בשליש הראשון
    רוני
    15/10/2007

שלום,
    דיברתי היום עם "כללית". הם מציעים מבצע של רפואה משלימה לאחרי החגים.
    ביקשתי טיפול רפלקסולוגיה,
    אבל, ברגע שאמרתי שאני בהריון בשליש הראשון (שבוע 8 כמעט 9)
    הם סרבו לקבוע לי טיפול.
    מה אתם אומרים?
    יש בעיה עם רפלקסולוגיה בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלקסולוגיה בשליש הראשון

הוספת תגובה

• בעקרון זה לא מומלץ בהתחלה

ורד לב
    15/10/2007

למרות שאני יודעת שישנם מטפלים שכן יעבדו בזה בהתחלה.
    את צריכה למצוא מטפל שתוכלי לדבר איתו ולהבין ממנו מה דעתו בנושא.
    המחשבה היא שבהתחלה כל שינוי קטן יכול להשפיע על העובר שעוד לא התמקם לו במקומו הסופי בגוף.
    חפשי פה פורום בהנהלת רפלקסולוג/ית ודברי איתם.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים

נוגה סיני
    15/10/2007

היי. אני חושבת שיש לעיתים קרובות בלבול בין טיפולים להנאה, לרגיעה, לפינוק לבין טיפולים בעלי אוריינטציה רפואית שנועדו לטפל בבעיות ולשנות איזונים גופניים. כשפונים לטיפול צריך להבין מה רוצים ולמה מצפים ובמה מבקשים לטפל. אחר כך בודקים איזה שיטה תיתן מענה הולם וטוב לבעייה. אחר כך שואלים ומחפשים המלצות על מטפל ואז מתייעצים איתו. לעומת זאת אם רוצים להתאורר ולהנות אפשר לחפש טיפולים שהם ביסודם טיפוחיים. רפלקסולוגיה לטעמי היא שיטה שמיועדת לטפל בבעיות בסדרה של טיפולים והיא מבוססת על העמקה ובחינה מדוקדקת של המצב הגופני. איני יודעת מה חיפשת בטיפול אבל נראה לי שאם המבצע היה הטריגר לחיפוש הטיפול אולי כדאי לבדוק עם עצמך ,במיוחד בשלב כה עדין בו הגוף משתנה ומתאזן ובונה את עצמו להריון, מה את צריכה מבחינה גופנית.
    נראה לי שלא במקרה לא ממהרים מטפלים להתערב בשלב זה של הריון- המערכת עדינה.. אחרי שתדעי מה הצורך שלך יהיה לך קל יותר לברר במרפאה המשלימה איזה טיפול יכול להתאים לך בלי קשר למבצע זה או אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו