מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלקסולוגיה בשליש הראשוןרוני15/10/2007
שלום,
דיברתי היום עם "כללית". הם מציעים מבצע של רפואה משלימה לאחרי החגים.
ביקשתי טיפול רפלקסולוגיה,
אבל, ברגע שאמרתי שאני בהריון בשליש הראשון (שבוע 8 כמעט 9)
הם סרבו לקבוע לי טיפול.
מה אתם אומרים?
יש בעיה עם רפלקסולוגיה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקרון זה לא מומלץ בהתחלה
ורד לב15/10/2007למרות שאני יודעת שישנם מטפלים שכן יעבדו בזה בהתחלה.
את צריכה למצוא מטפל שתוכלי לדבר איתו ולהבין ממנו מה דעתו בנושא.
המחשבה היא שבהתחלה כל שינוי קטן יכול להשפיע על העובר שעוד לא התמקם לו במקומו הסופי בגוף.
חפשי פה פורום בהנהלת רפלקסולוג/ית ודברי איתם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
נוגה סיני15/10/2007היי. אני חושבת שיש לעיתים קרובות בלבול בין טיפולים להנאה, לרגיעה, לפינוק לבין טיפולים בעלי אוריינטציה רפואית שנועדו לטפל בבעיות ולשנות איזונים גופניים. כשפונים לטיפול צריך להבין מה רוצים ולמה מצפים ובמה מבקשים לטפל. אחר כך בודקים איזה שיטה תיתן מענה הולם וטוב לבעייה. אחר כך שואלים ומחפשים המלצות על מטפל ואז מתייעצים איתו. לעומת זאת אם רוצים להתאורר ולהנות אפשר לחפש טיפולים שהם ביסודם טיפוחיים. רפלקסולוגיה לטעמי היא שיטה שמיועדת לטפל בבעיות בסדרה של טיפולים והיא מבוססת על העמקה ובחינה מדוקדקת של המצב הגופני. איני יודעת מה חיפשת בטיפול אבל נראה לי שאם המבצע היה הטריגר לחיפוש הטיפול אולי כדאי לבדוק עם עצמך ,במיוחד בשלב כה עדין בו הגוף משתנה ומתאזן ובונה את עצמו להריון, מה את צריכה מבחינה גופנית.
נראה לי שלא במקרה לא ממהרים מטפלים להתערב בשלב זה של הריון- המערכת עדינה.. אחרי שתדעי מה הצורך שלך יהיה לך קל יותר לברר במרפאה המשלימה איזה טיפול יכול להתאים לך בלי קשר למבצע זה או אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)