היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    קרןמ
    16/10/2007

באחת מהפניות שלי אליכן הבנתי שיש אירדיאולוגית שנמצאת ברמת גן שיכולה להבחן כל מיני בעיות.
    האם אתן יודעות אולי מחירים של טיפול אצלה?
    או משהיא שגם בתחום שלא לוקחת יקר מהמרכז? אפילו משהיא עם פחות נסיון

תודה.

והאם אתן מכירים תרופה טבעית להתנקות מהריון חוץ ריחמי כמה שיותר מהר כי בקצת שהבטא אצלי יורדת זה יקח לפחות חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• תוספת

קרןמ
    16/10/2007

שמעתי על משהוא שמנקה את הרחם כלורופין יכול להיות???.
    מה אתן ממליצות שקונים בבתי טבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירידיולוגיה

ורד לב
    18/10/2007

קרן שלום,
    לצערי אינני מכירה חומר שמנקה רחם. אולי אפשר להעזר ברפואה סינית, ייתכן וישנם צמחים ספציפיים למצב זה.

לגבי אירידיולוגיה- בעבר המלצתי לך לפנות לד"ר שלומית תמיר. אינני יודעת מה המחיר שהיא גובה, את יכולה ליצור איתה קשר ולברר.
    אברר לך על מטפלים נוספים בשיטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרןמ
    18/10/2007

לשלומית תמיר יש קליניקה ברמת גן הייתי עוברת שמה עם האוטובוס אז לדעתי היא יקרה.
    אני אשמח אם תבררי על משהיא באזור המרכז
    תודה.

ולגבי הסוג דם שאמרתם שאתם יכולות לפתוח ספרים ולברר,שלחו לי למייל פירוט ואמא שלי טוענת שזה כמו לרשום אסטרולוגיה על המזל שלך בעיתון כי זה כללי ולא אישי.

תודה בכל אופן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירידיולוגיה

ורד לב
    22/10/2007

בררתי לך לגבי מאבחן נוסף בשיטה.
    שמו עידן והטלפון שלו 0544331314 הוא בר"ג. את יכולה לומר לו שאני הפניתי אותך אליו.

לעניין תזונה לפי סוג הדם, כבר כתבתי לך בעבר שאינני עובדת בשיטה זו, לכן לא יכולה לסייע לך איתה.
    אני מאמינה בעבודה תזונתית בהתאמה אישית לאדם ולמצב בו הוא נמצא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו