מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילותדנה28/03/2010
אני בחודש שני להריון, זהו הריון ראשון שלי ואני ממש סובלת מבחילות והקאות. והן לא מתרכזות רק בבוקר אלא נמשכות לאורך כל היום, עד שאני בקושי יכולה לאכול משהו חוץ מבמבה (לא יודעת למה דווקה זה). מה תוכלו להמליץ לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות הריון
מיכל שלזינגר28/03/2010שלום לך דנה
לשמחתך - אצל מרבית הנשים חל שיפור ניכר והטבה במצב הבחילות סביב שבוע 12-13.
אבל בינתיים:
להלן מספר הצעות שעשויות לסייע לך
ג'ינג'ר – כתוסף מזון, ג'ינג'ר מסוכר – ניתן להשיג בחנויות טבע, או חליטת שורש ג'ינג'ר . מרשם לחליטה: 70 גר' סוכר חום + 7 גר' שורש ג'ינג'ר יבש. לשתות בגמיעות קטנות במהלך היום.
הג'נג'ר נחשב לבעל אנרגטיקה מחממת, לכן אינו מתאים לנשים הסובלות מחום. נשים הסובלות מחום יכולות לנסות ולשתות מיץ מחצי לימון בכוס מים לאורך היום.
הקפידי על ארוחות קבועות ומסודרות. הימנעי ממזונות כבדים וקשים לעיכול.
אכלי פחמימות עוד לפני הקימה מן המיטה בבוקר (ניתן להניח חטיף בייגלה/ או קרקרים וכו' על יד המיטה).
נשים הסובלות ממצבים קשים של בחילות בהריון Hyperemesis Gravidarum יכולות לפנות לטיפול ברפואה סינית, דיקור יכול מאוד לעזור אפילו במקרים קשים ביותר של בחילות.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי טבליות עוכלי?
לנה30/04/2010אלו טבליות שמבוססות על ג'ינג'ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבליות ג'ינג'ר
מיכל שלזינגר01/05/2010שלום לך לנה
את בהחלט יכולה לנסות גם טבליות ג'ינג'ר, אבל הן (כמו ג'ינג'ר בכלל...) מתאימות רק במקרה שאינך נוטה לסבול מתופעות חום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)