בחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות
    דנה
    28/03/2010

אני בחודש שני להריון, זהו הריון ראשון שלי ואני ממש סובלת מבחילות והקאות. והן לא מתרכזות רק בבוקר אלא נמשכות לאורך כל היום, עד שאני בקושי יכולה לאכול משהו חוץ מבמבה (לא יודעת למה דווקה זה). מה תוכלו להמליץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות

הוספת תגובה

• בחילות הריון

מיכל שלזינגר
    28/03/2010

שלום לך דנה

לשמחתך - אצל מרבית הנשים חל שיפור ניכר והטבה במצב הבחילות סביב שבוע 12-13.
    אבל בינתיים:

להלן מספר הצעות שעשויות לסייע לך
    ג'ינג'ר – כתוסף מזון, ג'ינג'ר מסוכר – ניתן להשיג בחנויות טבע, או חליטת שורש ג'ינג'ר . מרשם לחליטה: 70 גר' סוכר חום + 7 גר' שורש ג'ינג'ר יבש. לשתות בגמיעות קטנות במהלך היום.

הג'נג'ר נחשב לבעל אנרגטיקה מחממת, לכן אינו מתאים לנשים הסובלות מחום. נשים הסובלות מחום יכולות לנסות ולשתות מיץ מחצי לימון בכוס מים לאורך היום.

הקפידי על ארוחות קבועות ומסודרות. הימנעי ממזונות כבדים וקשים לעיכול.

אכלי פחמימות עוד לפני הקימה מן המיטה בבוקר (ניתן להניח חטיף בייגלה/ או קרקרים וכו' על יד המיטה).

נשים הסובלות ממצבים קשים של בחילות בהריון Hyperemesis Gravidarum יכולות לפנות לטיפול ברפואה סינית, דיקור יכול מאוד לעזור אפילו במקרים קשים ביותר של בחילות.

המשך הריון בריא וקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי טבליות עוכלי?

לנה
    30/04/2010

אלו טבליות שמבוססות על ג'ינג'ר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבליות ג'ינג'ר

מיכל שלזינגר
    01/05/2010

שלום לך לנה

את בהחלט יכולה לנסות גם טבליות ג'ינג'ר, אבל הן (כמו ג'ינג'ר בכלל...) מתאימות רק במקרה שאינך נוטה לסבול מתופעות חום.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו