לחץ בשלפוחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בשלפוחית
    סיוון
    21/10/2007

היי,
    אני בחודש החמישי ואני מרגישה לחץ כל הזמן בשלפוחית, אני הולכת לשירותים משהו כמו כל חצי שעה - שעה ועדיין כל הזמן יש לי הרגשה שאני צריכה, גם אם זה לא נכון. כמובן שאני לא מצליחה לישון לילה רצוף אלא קמה 3-4 פעמים ואז בעבודה אני גם עייפה וגם יוצאת לשירותים כל הזמן... יש תרופה נגד זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בשלפוחית

הוספת תגובה

• לחץ שלפוחית שתן

עדי מנחמי
    22/10/2007

סיוון שלום.
    הבעיה נגרמת בד"כ מסינדרום הנקרא "ויסרו-פטוזיס" שמשמעו לחץ של אברי הבטן על רצועות המפשעה וריצפת האגן (ובכלל זה גם על שלפוחית השתן).הסימפטומים הנפוצים הינם דחיפות במתן שתן,לחץ וכאב בבטן תחתונה ,מפשעות או רגליים עד כדי קושי ללכת.ככל שההריון יתקדם,הבעיה עלולה להחריף.
    הפתרון- עדיף להמנע מהליכה או עמידה ממושכים.יש לשכב ולשלב הנעה עדינה של מפרקי הירך. מניסיוני,שיאצו יעיל מאד.הוא אמנם הוא אינו פותר את הבעיה אך הוא מקל זמנית באופן משמעותי ע"י הפחתת הלחץ מהרצועות המפשעתיות ומהשלפוחית ושפור זרימת הדם לרגליים ובחזרה.
    בברכה.עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני יודעת על שיפור עם שיאצו

ורד לב
    22/10/2007

ועם רפואה סינית בכלל.
    תנועה יכולה מאד לעזור. בטח נוגה תפרט קצת על זה.
    אני יכולה לחשוב גם על עבודה בשיטת פאולה, שעובדת עם השרירים הטבעתיים ומסייעת מאד למצבים שכאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיון

נוגה סיני
    30/10/2007

קודם כל מצטערת על העיכוב בתשובה. נעדרתי מכאן למספר ימים בשל בעייה טכנית. לעניננו. אכן שיטת פאולה יכולה לעזור. התעמלות עדינה שממוקדת באיזור הגב התחתון, רצפת האגן ומפרקי הירכיים יכולה בהחלט להקל ולשנות את המצב הגופני. חפשי באיזור מגוריך התעמלות מתאימה או בקשי המלצה ממני לאיזור מגורייך ואשתדל לעזור. לבריאות :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו