מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריון בהנקהורד19/04/2010
שלום
יש לי ילדה בת שנה שאוכלת מוצק אבל יונקת במשך היום בין 4-5 שעות במשך היום ואני מעוניינת להיכנס להריון.
האם אני אצטרך להפסיק להניק? האם ניתן לעזור לגוף בעזרת רפואה טבעית בלי לוותר על ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה + כניסה להריון
מיכל שלזינגר21/04/2010שלום לך ורד
במקרים רבים נשים שמניקות הנקה לא מלאה (תינוק שאוכל גם מזונות נוספים) מצליחות להרות אם מתוך כוונה ולעיתים בעל כורחן.
בד"כ כשההנקה אינה מלאה המחזור גם הוא כבר סדיר לגמרי.
כאשר נשים אינן מצליחות להרות בזמן הנקה (שאינה מלאה) יש לכך מספר סיבות אפשריות:
האם מאוד חלשה ו/או לא מאוזנת בעקבות הריון /הריונות וההנקה הממושכת שממשיכה לגזול כוחות מן הגוף שהאם עדיין לא חידשה אותם/ חוסר שעות שינה/ תזונה לוקה בחסר ועוד...
יצא לי לטפל בנשים מניקות שהן אמהות ילדים בני שנה + שרצו להרות ולא הצליחו.
הטיפול נעשה על פי אבחנה של מצב האם- אבחנת דופק סינית, אבחנת לשון+ אבחנת גוף וכמובן תשאול מפורט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)