מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריונות לא תקיניםאיריס30/04/2010
12:50
שלום, יש לי ילד אחד בן 3.6 בריא ומקסים, בשנה האחרונה נכנסתי פעמיים להריון ושני ההריונות היו לא תקינים, הראשון ראו מההתחלה שהוא לא מתפתח והשני הפסיק לנשום, נאלצתי לעבור גרידה פעמיים בשבוע 9-10, עשיתי בדיקות דם לראות אם הבעיה מגיעה מכרישתיות יתר, אך התשובות לא הראו כל בעיה, בתחילת השבוע נודע לי שאני בהריון, רק שבוע 5 כך שעדיין אי אפשר לדעת דבר ורופא הנשים שלי החליט שאזריק לעצמי כל יום "קלקסן" לכל מקרה, ואפגש איתו רק בעוד שבועיים, אני מניחה שאני לא צריכה לספר לכם מה עובר לי בראש, אך האם ניתן לחשוב על כיוון נוסף, מה עוד ניתן לעשות?מודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריונות לא תקינים
מיכל שלזינגר01/05/2010שלום לך איריס
אני מבינה את מצוקתך אבל לא יכולה לסייע לך דרך האתר...
אין לי שום נתונים לגבייך, גיל , מצב בריאותי וכן הלאה.
מכיוון שלא נמצאה כל בעיה מערבית, מה שניתן זה לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות שיבדוק על פי הכלים של הרפואה הסינית האם יש משהו שצריך לחזק ו/או לאזן בגופך. על פי האבחנה (תשאול ואבחנת דופק, לשון וגוף) המטפל יוכל להתאים לך טיפול שמתבסס על צמחים ודיקור.
הרפואה הסינית היא כלי יעיל בליווי הריון של נשים שנוטות להפלות חוזרות.
חשוב מאוד לא לנסות מיד להרות אלא לתת לגוף לפחות 3 חודשים (תלוי במצבך) על מנת להתאושש, בזמן הזה להתחיל את הטיפול ברפואה הסינית, וזאת על מנת שהפעם הבאה תשא פירות.
בהצלחה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגינקולוגיה ופוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)