מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בהריוןגלי15/04/2007
שלום,
אני בחודש חמישי וסובלת מפריחה נוראית (כנראה בגלל עונות המעבר) על החזה והכתפיים. האם יש איזשהי משחה טבעית שאני יכולה למרוח על האזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, או עונת המעבר או הורמונלי.
אנאמה מילר15/04/2007זה גם קורה. זה יכול להיות שניהם ביחד גם... ההיריון הוא גם זמן בו מתפתחות רגישויות חדשות לחומרים שהשתמשנו בהם בעבר ולא היו לנו תגובות. הגוף מגיב ביתר רגישות.
יש כמה דברים שאפשר לעשות.
דבר ראשון אני ממליצה להחליף את סבוני הגוף והשמפואים שאת משתמשת בהם למשהו אחר. הרבה פעמים הם מגרים עור ויוצרים רגישויות בייחוד בהיריון.
וגם אם לא הם הגורם, כאשר העור כבר רגיש ומגורה הם מחריפים את המצב.
חפשי סבונים טבעיים כמעט ללא בישום וללא ריח והשתמשי בהם.
את יכולה לעשות אמבט פושר (כי אסור חם בהיריון) ולשים פנימה קמח תפוחי אדמה או את החומר שנותנים להרגעת הגירודים באבעבועות רוח שהוא מכיל בעיקר אבץ ולדעתי לא צריכה להיות איתו בעיה בהיריון אך אפשר לשאול את הרוקח בכל בית מרקחת.
צמח הקלנדולה הוא אחד ממרגיעי העור הידועים וגם קמומיל.
אפשר לעשות אמבט פושר עם חליטת קמומיל, קלנדולה ולבנדר. ניתן לקנות אותן בחנויות טבע למיניהן.
אפשר לקנות שמן קלנדולה טוב ולמרוח אם המקום יבש בנוסף לגירוד ולפריחה.
לחברת veleda יש מוצרים טבעיים טובים ואיכותיים בטוחים בהיריון. אפשר לקנות אותן בכל סופרפארם ואני ממליצה בייחוד על קרם לתפרחת חיתולים שלהם. הוא מכיל קלנדולה והוא מאוד טוב בהרגעת גירודים.
יש עוד כיוונים אך נראה לי שזה מספיק בתור התחלה. אם תרצי עוד הצעות אני כאן
ביי ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה....
גלי16/04/2007אני אנסה ואספר לך איך זה משפיע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)