מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלות עצלותנני03/11/2007
שלום רב,
אני בת 34 בעלת שחלות עצלות. עברתי טיפול ivf ראשון במתן גונל 300 ml ביום במשך 6 ימים נשאבו לי רק 2 בייציות ששתיהן התפרקו!
1.האם ניתן לשפר איכות בייציות? (אני בעלת מחזור סדיר ביותר).
2.מה הסיבות לכך שהבייציות שלי היו באיכות ירודה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור פעילות שחלות
ורד לב03/11/2007נני שלום,
ישנן לא מעט דרכים ברפואה המשלימה לשפר פעילות של איברים ומערכות. הטיפולים השונים עובדים ע"י חיזוק הגוף באספקטים שונים, כך שהוא יוכל לפעול בצורה הטובה ביותר. נותנים לו מעין תזכורות.
אפשר להעזר באבחון אירידיולוגי (בקשתית העין) בכדי לאבחן בעיות, חוסרי איזון, קשיים וכו'.
אפשר לטפל ברפואה סינית (דיקור, צמחים, שיאצו), בהומיאופטיה, רפלקסולוגיה עובדת נפלא על מצבים כאלה, כך גם עבודה תזונתית ועבודת מודעות, דמיון מודרך, פרחי באך ועוד.
אני מאמינה שבקופ"ח יוכלו להציע לך מגוון טיפולים לתמיכה בתהליך ההפרייה שלך או שתוכלי להחליט לגשת למטפל/ת באופן פרטי.
יש שיטה שמדברת אלייך יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)