הדרך להריון המיוחל קשה ומפותלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרך להריון המיוחל קשה ומפותלת
    בואי חסידה
    06/11/2007

שלום, אני מנסה להרות שנתיים (ילדתי לפני למעלה מ 4 שנים בן מקסים) בשנה האחרונה איבדתי שני הריונות (בשבוע 6 בפלה טבעית ובשבוע 12 גרידה בעקבות דופק שנפסק )
    בהסטרוסקופיה ניתוחית נמצאו הדבקויות בחלל הרחם ובחצוצרה והם הוסרו בהסטרוסקופיה ניתוחית . כעת עלי להמתין כחודש כדי לבדוק את התאוששות הרחם ורירית הרחם.
    אני בטיפול של דיקור אצל רופא שהנו מומחה לבעיות פיריון.
    האם יש לכן רעיונות כיצד אני יכולה לעזור לשיקום של רירית הרחם מבחינת תזונה ? האם יש אפשרות לעזור בהומופטיה? בצמחים סיניים? ובכלל כיצד ניתן לעזור לנפש שעברה ועדיין עוברת חוויה מטלטלת?
    בתודה מראש, המצפה לחסידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• את נשמעת לי

ורד לב
    07/11/2007

מאד מודעת ומפוכחת, זה טוב!
    את מבינה טוב מה עומד בפנייך, ומה התהליכים שעוברים אעלייך. זה אמנם לא מקל, אך מאפשר הסתכלות רחבה וטובה.

טוב לשמוע שאת מטופלת אצל רופא סיני, אני משערת שהוא יוכל להמליץ לך על צמחים סיניים בהתאם למצבך וכן על תזונה ספציפית. זאת מאחר ואינני מכירה את מצבך באופן אישי ומאד מאמינה ביכולת של המטפלים האישיים להתאים תכנית טיפול המתאימה למצב במדוייק.

לגבי התמיכה הרגשית- נפשית שאת מרגישה שיש לך בה צורך, אפשר להעזר בפרחי באך, בטתא הילינג, בדמיון מודרך ו NLP (יכולים מא ד לתרום להתפתחויות חיוביות).
    מכירה את הספרים של לואיז היי? תוכלי להתחיל משם...

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד תודה רבה על התיחסותך,

בואי חסידה
    07/11/2007

קבעתי מחר תור למטפלת בפרחי באך . מקוווה שזו תהיה התחלה של תהליך פורה.
    צמחים סיניים המטפל שלי לא יכול לתת כי אני הולכת אליו דרך קופת חולים , אז למיטב ידעתי אסור לו. אבל אני אדבר איתו על כך.
    אם יש לך רעיונות לשיפור בתזונה אשמח לשמוע. קראתי ברשת על אכילת סלק לעיבוי הרירית, האם זה נכון או מיתוס? תודה. הממתינה לחסידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מכירה את המידע על הסלק

ורד לב
    20/11/2007

זה לא אומר שזה לא נכון...
    ולמה את חושבת שהמטפל שלך לא יכול להמליץ לך על צמחים? לא מספיק מכירה את הנהלים של קופ"ח בעניין. תבררי איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו