שמן עץ התה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן עץ התה
    עדי
    17/04/2007

האם מותר להשתמש בתכשירים של שמן עץ התה בהריון? מעבר לכך, יש להם תכשיר נגד פטרת וגינלית שאמור להחליף את האגיסטן. האם מותר להשתמש גם בזה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן עץ התה

הוספת תגובה

• גרד בפי הטבעת בהריון

דנה
    15/10/2009

שלום, אני בהריון בשבוע 10, וסובלת מזה כחודש מגרד בפי הטבעת.
    הייתי אצל כירוג שאמר לי שיש לי פצעונים סביב פי הטבעת ושכרגע הוא לא נותן לי משפחה, כיוון שבשלב הזה של ההריון אסור לי לשים שום דבר.
    האם יש פתרון טבעי? אני ממש סובלת ולא יכולה לישון בלילה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעונים בפי הטבעת

מיכל שלזינגר
    15/10/2009

שלום דנה

אני לא יודעת איזה פצעונים אילו, מה הסיבה, אין לי שום נתונים.
    אני מניחה שיש מה לעשות. דיקור אצל מטפל/ מטפלת שהתמחה בתחום הגניקולוגיה - אפשרי גם בזמן ההריון.
    אולי בכלל מדובר בתולעים ?
    האם מגרד יותר בלילה ?

אם הייתי יודעת באיזה פצעונים מדובר - זיהומי ו/או יובש / או כל סיבה אחרת - הייתי יכולה להמליץ על משהו...

כדאי מאוד לפנות למטפל.

מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגינקולוגיה ופוריות
    03-9012411
    052-8728526

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד בפי הטבעת

הגר סדן
    15/10/2009

שלום דנה
    במהלך ההיריון ישנן תופעות שונות בעקבות שינויים הורמונלים והתארגנות של הגוף למצב החדש.
    מה שאת מתארת יכול לנבוע מיובש ואז כדי לאחר ששטפת את המקום והידיים נקיות למרוח
    ויטמין E או חמאת שיאה. להבדיל ,הפצעונים יכולים להגרם מזיעה ואז כדי לשמור על
    סביבה יבשה שוב בעזרת שטיפה של המקום וליקו פאודר (שזה טלק מחומר טבעי).
    כמו כן הייתי ממליצה לך אחרי כל יציאה לנגב במגבונים ,שימי לב לסוג , והעדיפי כאלה שנטולים
    חומרי בישום,ואם זה אפשרי אז גם לשטוף את פי הטבעת.וכשאת יכולה ,בבית ,פשוט לאוורר את
    המקום (למשל,לישון בלי תחתונים)
    בהצלחה והמשך היריון נעים.
    הגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה שלב את בהיריון?

אנאמה מילר
    17/04/2007

האם השתמשת במוצרים אלה עוד לפני כניסתך להיריון?
    אני לא ממליצה על שמן עץ התה בהיריון אלא אם הגוף שלך רגיל לעבודה איתו ולמוצר הספציפי הזה בזמן ההיריון. שמן עץ התה הוא מאוד חזק.
    בייחוד לא אמליץ על שטיפות ואגינליות איתו בהיריון.
    אעדיף שתשתמשי במים ארומטיים בשטיפות ואולי שווה לפנות לארומתרפיסט באזור מגורייך שיתאים לך תערובת מתאימה גם לזמן ההיריון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב חייבת להוסיף את עניין התזונה פ

ורד לב
    17/04/2007

תזונה היא מרכיב קריטי בטיפול בקנדידה (זו בד"כ האבחנה עם פטריות וגינליות).
    כבר כתבתי על זה פה הרבה בעבר, חפשי תשובות קודמות בנושא קנדידה.
    ממליצה מאד לטפל בעניין במהרה!
    הריון מהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן עץ התה בזמן ההריון והנקה

דורי אנגל
    29/04/2007

שמן עץ התה ולבנדר ניתנים לשימוש ישיר על העור.
    בזמן ההריון והנקה אין להשתמש בשמנים אתריים נקיים מאחר וחודרים למחזור הדם.
    במוצרי קוסמטיקה המכילים שמנים אתריים ניתן להשתמש בזמן ההריון מאחר ואין חדירה של הדרמיס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העובדות אינן נכונות!!

אנאמה מילר
    29/04/2007

שמנים אתריים תמיד חודרים למחזור הדם. בין אם הם נקיים - ואז החדירה למחזור הדם היא מאוד מהירה ואגרסיבית ובין אם הם מורכבים בשמן נשא או קרמים - ואז החדירה אל מחזור הדם יותר איטית. אך תמיד תמיד הם יחדרו למחזור הדם!!!
    זהו כל העיקרון היופי היעילות וגם הסכנה של התורה שנקראת ארומתרפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירות מוצרי קוסמטיקה לגוף

דורי אנגל
    29/04/2007

ברגע ששמנים אתריים או חומרי גלם פעילים אחרים מוכנסים
    לפורמולציות קוסמטיות הם משנים חלק מתכונותיהם.
    באם מדובר בשמנים אתרים, שעקב המולקולות הקטנות שלהם מצליחים לחדור את הדרמיס
    כאשר הם נמרחים בריכוז מלא, הרי שכאשר הם בפורמולות קוסמטיות, בריכוזים של 0.5 עד כ 3 אחוז, אזי גם עקב הריכוז הנמוך יחסית וגם עקב התחברותם עם הרכיבים השונים הם לא חודרים את העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנים אתריים בפורמולציות קוסמטיות

אנאמה מילר
    29/04/2007

אכן משנים את הרכבם הכימי אך עדיין יכולים להיות חדירים לדם ואף להחדיר עימם למחזור הדם חומרים אחרים בפורמולה שאינם במולקולות גדולות בעצמם. איני מכירה את המוצרים שעליהם המלצת ואולי הם חפים מכל חומר כימי סינטתי - אך ברוב המקרים בהם המוצרים הם ברישיונות משרדי בריאות מוכנסים אליהם גם חומרים אחרים כגון: חומרים פעילי שטח, חומרים מקשרים - אמולגטורים, חומרים משמרים ועוד. במקרה זה, עד כמה שידוע לי, יש סכנה המאפשרת את החדירות שלהם למחזור הדם יחד עם השמנים האתריים.
    אני אישית בעד שימוש בשמנים אתריים מורכבים על שמני בסיס ושמני נשא טהורים מכבישה קרה בהם יש חומרים טובים בלבד - ויטמינים ומינרלים מהצומח ואז כולם גם על הצד הבטוח וגם נהנים משני העולמות. גם ריחות טובים וגם פעילות מבורכת.
    אין ספק שיש צורך לדעת מה עושים.
    אשמח להעמיק ולחקור את הפורמולציות שהמלצת עליהם. משום מה הקישור לא עבד.
    להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירות מוצרי קוסמטיקה לגוף

דורי אנגל
    30/04/2007

אנאמה היי,

כל נושא החדירות של מוצרי הקוסמטיקה בעולם שנוי במחלוקת. הרוב טוענים כי אין חדירות לגוף ועד היום אין מחקרים בנושא.
    השוק המשותף קבע שיטות לבדיקת הנושא במעבדה ובבעלי חיים אך עקב הבעייתיות של נושא זה הם מציינים: However the data provided at the moment are not sufficient to formulate a scientific opinion on how to conduct in vitro percutaneous absorption studies and assess the results.

דורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו