דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור
    קרן
    17/04/2007

זאת שוב אני, לגבי הגיסה הכותרת לא הייתה נכונה הדיקור הוא בשבילי
    אני בת 26 נשואה,מנסה כבר שנתיים להכנס להריון, אצל בעלי הכל בסדר והרופאה שלי חושבת שהבעיה זה חומציות יתר בגוף שלי גם ביום הביוץ והיא ממליצה על הזרעה.
    רציתי לדעת אם דיקור גם יכול לעזור ואם יש כדורים טבעיים בלי מרשם רופא שניתן לקחת במקביל לטיפול כדי לדלל את החומציות הזאת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור

הוספת תגובה

• יש בהחלט טיפול נטורופתי לנושא החומצ

ורד לב
    17/04/2007

אם היית מגיעה אליי הייתי מסתכלת בקשתית העין שלך, לאבחון אירידיולוגי, בכדי להבין טוב יותר מה מקור הבעיה ולפי כך מתאימה לך את הטיפול הנכון.
    את יכולה לברר על נטורופת שעוסק גם באירידיולוגיה באזורך. אם תאמרי לי היכן את גרה אוכל אולי לחבר אותך עם מישהו/י מתאים/ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרן
    18/04/2007

אני אשמח להגיע אליך לאיבחון השאלה כמה זה עולה כי כרגע רק אני עובדת והמצב לא כל כך טוב.
    אני גרה בבני ברק אם יש לך משהיא בסביבה אם את גרה רחוק
    תודה שוב פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירידיולוגיה באזור המרכז

ורד לב
    19/04/2007

המורה שלי עובדת באזורך, בר"ג.
    היא עולה!
    מאבחנת באירידיולוגיה ומטפלת במגוון שיטות טיפול.
    את יכולה להתרשם באתר שלה http://www.drtamir.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
    אני רחוקה ממך, בכרכור...אם בכ"ז זה מעניין אותך, את מוזמנת ליצור עמי קשר [email protected]
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן

קרן
    22/04/2007

היי ורד
    אני ארשם באתר שלה רק רציתי לדעת אם את יודעת כמה היא לוקחת לטיפול. אני מתחילה דיקור ביום רביעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו