מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייקרןמ14/11/2007
לחברת gnc יש פורמולה שנקראת מגה אולטרה לנשים האם ממולץ לי לקחת אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימי קישור
ורד לב18/11/2007שנראה מה זה מכיל (או כיתבי מה התכולה, זה קצת יותר מסורבל...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ18/11/2007פורמולה על בסיס טבעי,ייחודית לנשים,המכילה 37 ויטמינים,מינרלים,צמחי מרפא ותוספי תזונה. עשירה במיוחד בויטמיני B קומפלקס ,27 מ"ג ברזל עדין , 500 מ"ג סידן ו- 400 מק"ג חומצה פולית. פורמולה זו חשובה לתחזוקה יומית ומושלמת התומכת במערכת הנשית.WOMEN'S ULTRA MEGA מכילה את כל הויטמינים והמינרלים החיונים לתזונת האישה. לייחודיות הפורמולה תורמים גם צמחי המרפא שהוספו לה , על מנת לתמוך במערכת הנשית כגון: אנג'ליקה (דונג קוואי) הנחשבת לג'ינסנג הנשי ויעילה באיזון המערכת ההורמונלית , מזון מלכות ופולן דבורים , התורמים לפוריות האישה ועשירים בחומצות אמינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכירי לי
ורד לב20/11/2007את עוד לא בהריון, נכון?
כי אם כן, לא ממליצה על נטילת צמחי מרפא ללא הפנייה מוסמכת.
ובכלל ארגיש יותר בנוח אם מי שמטפל בך, שמכיר את מצבך לחלוטין הוא זה שימליץ לך על תוספים ספציפיים.
זה נכון שאפשר לקחת מולטי ויטמין המיועד לנשים המתכננות הריון, בהריון ולאחר לידה באופן כללי. אך אם מדובר במשהו ספציפי כדאי לראות את התמונה המלאה.
כי עד כמה שאנחנו מנסים פה לעשות את המיטב, עדיין יכולותינו באינטרנט מוגבלות, אין לי את כל המידע המלא על מצבך (בכל הרמות) וגם אין לי זכרון מפעם לפעם בדיוק על המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכורת
קרןמ21/11/2007אני מנסה להכנס להריון שנתיים ובחודש האחרון היה לי הריון מחוץ לרחם.
אני מטופלת אצל רפלקסולוגית שלא יכולה להמליץ לי על ויטמינים כי היא רק תלמידה עדיין.אבל היא כן חושבת שיש לי קנדידה כי אני סובלת מכל מיני סימנים שמראים על זה.בעיקבות זה התחלתי לאכול רק אוכל בריא בלי קמח לבן ובלי ממתקים (לפעמים אני חורגת :) ) והרבה ירקות,בגלל זה אני חושבת שמה שרשמתי לך מומלץ כי אני צריכה לקחת חומצה פולית ופרוביטיקה אז אולי זה כן טוב.
מה את חושבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התזכורת
ורד לב26/11/2007קצת קשה לי לעקוב אחרי כל הפרטים...
נשמע לי בסה"כ תוסף מתאים למצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
ורד לב26/11/2007קפץ לי מהר...
כמוסות קולורקס טובות לטיפול בקנדידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ27/11/2007האם ניתן לקנות את המוצר בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייבאים אותו מניוזילנד
ורד לב28/11/2007את יכולה ליצור קשר עם יפה שמעוני, זו שמייבאה אותו ארצה.
חפשי את האתר שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)