מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהריון תחושת גוף זר בגרוןרינת17/08/2010
שלום אני בשבוע 23+3 להריון סובלת כבר הרבה זמן מתחושה של גוף זר בגרון מה שגורם לי לבחילות והקאות לפעמיים והרגשה כללית ממש לא טובה ונעימה .
הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שערך לי בדיקה ולא מצא שום דבר הרופא חשב שאולי זה משהו שקשור למתח ועצבים והפנה אותי לנורולוג .
הנורולוג לא הצליח לאבחן כלום ונתן לי כדורי קלמנרבין להרגעה טיפלתי בכדורים והם ממש לא עזרו לי . הנורולוג הפנה אותי לרופא גסטרו.
פניתי לרופא שלא בדק אותי אלא רק טען שזוהי תופעה מוכרת בהריון שנקראת חומציות בקיבה רפלוקס . נתן לי כדורים שאמורים לטפל בתופעה אני שותה בערך שבוע וחצי ושום שיפור משמעותי .
יש לציין שאני לא יודעת מה לעשות כבר הדבר היחיד שמרגיע הם סוכריות מנטה, שאני אוכלת אני לא מרגישה שום דבר, וגם שאני כמה מהשינה אני לא מרגישה כלום אלא רק אחרי חצי שעה בערך.
שמעתי שדיקור יכול מאוד לסייע אשמח לקבל תשובה אני ממש נואשת כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרינת
הגר סדן17/08/2010שלום רינת
אם הסיבה לתחושה שלך בגרון נובעת מחומציות יתר ,ישנם כדורי מציצה שמקילים על התופעה.
אם הסיבה היא מתח אז כמובן שכדי להיעזר בטיפול שיוריד את רמת המתח.
רפלקסולוגיה,דיקור ,אם צריך גם עם התאמת תזונה ,בהחלט יכולים לעזור.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)