מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסטיק תימניש.מ.18/08/2010
שלום,,,
ברצוני להכנס שוב להריון והומלץ לי ליטול מסטיק תימני, בגלל שיש לי מחזור ארוך.
אך לפניכן אני מעוניינת לדעת האם למסטיק התימני יש השפעה רעה על מערכת העיכול?
כלומר, האם יכול לגרום לעצירות?
אני סובלת מעצירות כרונית,,, לפני בדיוק כשנה הייתי בחודש תשיעי והומלץ לי לשתות חליטת עלי פטל אדום שממש החמיר את עניין העצירות אצלי ולאור התשובה שאת ענית לשאלתי דאז הפסקתי לשתות את החליטה(תודה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסטיק תימני + מחזור ארוך
מיכל שלזינגר20/08/2010שלום לך ש.מ
"מסטיק תימני" הינו בעצם מיצוי שרף עץ "אלת המסטיק".
הפעילות המומלצת שלו היא בד"כ דווקא בהקשר למערכת העיכול ועל כך התבצעו מרבית המחקרים.
אני יודעת שברשת מופיעות המלצות שונות עליו לאיזון המערכת ההורמונאלית - אבל לי אין נסיון קליני בשימוש בו, את יכולה לבדוק בפורום נטורופתיה, לגבי יעילותו במצבים שונים.
ברפואה הסינית קיים דגש רב על התאמה מדויקת של הפורמולה הצמחית למצבה של המטופלת הספציפית, צמחים ניתנים רק לאחר אבחנה מדוקדקת ובמינונים משתנים וצירופים שונים למצבים רפואיים שונים. יתכן מצב ששתי נשים סובלות ממחזור ארוך, אבל סיבת השורש למצב הינה שונה- כמובן שלכל אחת תרשם פורמולה שונה שתענה למצב השורש של כל אחת מהן. אני נוהגת להתאים למטופלים שלי תרופות לאחר אבחנה מדוקדקת שמתבססת על אבחנת דופק, אבחנת לשון, אבחנת גוף, אבחנה קינסיולוגית ותשאול...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)