תה פטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תה פטל
    תמר
    19/09/2010

שלום
    אני בשבוע 37+ התחלתי לשתות תה פטל לפני כשבוע ושמתי לב שזה גורם לי לכאבי בטן ובחילות
    לא משהו שאי אפשר לסבול אבל בכל זאת רצתיתי לשאול האם זה סימן טוב שזה משפיע משהו או שעדיף להפסיק לשתות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תה פטל

הוספת תגובה

• שכחתי לצי'ין

תמר
    19/09/2010

אין זה תה שקונים במשקל מכיוון שהיתה לי בעיה להשיגו
    אבל זה תה בקופסת תיונים אך מחנות טבע?
    זו אותה איכות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי לשתיית תה פטל

מיכל שלזינגר
    20/09/2010

שלום תמר

לא משנה מה נוטלים: תה בחליטה, תה באבקה, תה בשקית.... או כל מוצר אחר....
    אם מוצר מסויים גורם לאי נוחות, אז בטוח שהוא אינו מתאים לך ויש להפסיק את נטילתו !
    כמובן יתכן שבאופן בלתי תלוי באותה תקופה שהשתמשת בתה היה לך גם וירוס מעיים ...

מה שמקובל-
    אם תכשיר מסוים גורם לבעיה מספיקים את נטילתו למספר ימים, ממתינים לכך שכל התופעות תחלופנה ואח"כ מנסים להשתמש בו שוב בהדרגה ובודקים האם יש קשר בין המוצר לתופעות השונות.

שיהיה בהצלחה

המשך הריון בריא וקל
    לידה קלה

ו...כמובן חג שמח !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככל שאני יודעת יש רשימה של סוגי תה

הדסה שחם
    30/10/2010

ככל שאני יודעת יש רשימה של סוגי תה שאינם מומלצים בהריון ואפילו מוגדרים כמזרזי צירים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו