מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תה פטלתמר19/09/2010
שלום
אני בשבוע 37+ התחלתי לשתות תה פטל לפני כשבוע ושמתי לב שזה גורם לי לכאבי בטן ובחילות
לא משהו שאי אפשר לסבול אבל בכל זאת רצתיתי לשאול האם זה סימן טוב שזה משפיע משהו או שעדיף להפסיק לשתות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לצי'ין
תמר19/09/2010אין זה תה שקונים במשקל מכיוון שהיתה לי בעיה להשיגו
אבל זה תה בקופסת תיונים אך מחנות טבע?
זו אותה איכות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי לשתיית תה פטל
מיכל שלזינגר20/09/2010שלום תמר
לא משנה מה נוטלים: תה בחליטה, תה באבקה, תה בשקית.... או כל מוצר אחר....
אם מוצר מסויים גורם לאי נוחות, אז בטוח שהוא אינו מתאים לך ויש להפסיק את נטילתו !
כמובן יתכן שבאופן בלתי תלוי באותה תקופה שהשתמשת בתה היה לך גם וירוס מעיים ...
מה שמקובל-
אם תכשיר מסוים גורם לבעיה מספיקים את נטילתו למספר ימים, ממתינים לכך שכל התופעות תחלופנה ואח"כ מנסים להשתמש בו שוב בהדרגה ובודקים האם יש קשר בין המוצר לתופעות השונות.
שיהיה בהצלחה
המשך הריון בריא וקל
לידה קלה
ו...כמובן חג שמח !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככל שאני יודעת יש רשימה של סוגי תה
הדסה שחם30/10/2010ככל שאני יודעת יש רשימה של סוגי תה שאינם מומלצים בהריון ואפילו מוגדרים כמזרזי צירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)