מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריפלוקס בהריוןלירן21/09/2010
שלום.אני בת 36 ומנסה כעת להכנס להריון.אני מבקשת לדעת אם ניתן בחודשים הראשונים של ההריון וגם בהמשך לקחת את התרופות הבאות: מאלוקס, טמס, רסקיו רמדי וטראומיל בכדורים ללעיסה.הסיבה שאני שואלת היא שאובחנתי ואני סובלת מריפלוקס ולאחרונה הפסקתי לקחת את הכדורים הקבועים שלי לטיפול בתופעה זו מתוך כוונה כאמור להיכנס להריון ולראות אם אני מצליחה להסתדר בלעדיהם תקופה (אני לוקחת אותם רצוף כבר 5 חודשים).אני חוששת שכתוצאה מההריון התופעת של הריפלוקס עלולות להחמיר.בנוסף, אני כעת בטיפול הומאופטי נטורופטי כדי להילחם בתופעות של הריפלוקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס בהריון
מיכל שלזינגר21/09/2010שלום לך אפרת
לגבי טראומיל + רסקיו אין בעיה בזמן הריון. אבל הן אינן מיועדות לריפלוקס...
לגבי
MAALOX - על פי ה FDA ', מותר לקחת בהריון, אבל לא באופן כרוני ולא במינונים גדולים מדי.
לגבי TUMS- (זוהי תרופה שעשויה מקלציום קרבונט-(סידן) מטרימסטר שני מותר, כדי להמנע מפגיעות טרטולוגיות (עובריות). גם לגביה מומלץ להמנע מנטילה כרונית של מינונים גבוהים מדי.
זאת גם על פי ה -FDA/
אבל כפי שאת מבינה בריפלוקס חשוב לטפל בבעית השורש וכן להתאים תזונה ואורח חיים. את זה אני מבינה שאת כבר עושה.
המשך הריון בריא וקל
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)