דיקור סיני לזירוז לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני לזירוז לידה
    הילה
    28/09/2010

שלום לכן,
    אני נמצאת בהריון חמישי לאחר שלוש לידות רגילות ואחת קיסרית (האחרונה). בשל הניתוח לא אוכל לעבור את התאריך המשוער, ובדרך כלל הלידות שלי לא התחילו באופן טבעי אלא על ידי זירוז תרופתי, שלא אוכל לקבל כפי הנראה, שוב, בשל הניתוח. קראתי על זירוז על ידי דיקור סיני, ורציתי לדעת האם הוא אפשרי לאחר ניתוח קיסרי ובאיזה שבוע ניתן לבצע זאת, ומהם סיכויי ההצלחה או אחוזי היעילות של דיקור כזה. בעיה נוספת היא שילייה נעוצה, שלא יוצאת לאחר הלידה. יש דרך לסייע גם לזה? מראש או רק בנוכחות של מדקרת בזמן הלידה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני לזירוז לידה

הוספת תגובה

• זירוז לידה באצעות דיקור

מיכל שלזינגר
    29/09/2010

שלום לך הילה

חשוב להבין שזירוז באמצעות דיקור אינו אגרסיבי בתוצאותיו בהשוואה לזירוז שנעשה בשיטות מערביות.
    יש לבצע מספר טיפולי דיקור על מנת לגרום לצירים להופיע וללידה להתקדם. מנסיוני, יש קשר גם למצבה הרגשי של האם בכל הקשור להופעת צירים, להתקדמות צירים ולידה ולכן אני משלבת גם פרחי באך, והילינג בכל שלבי ההריון.
    לגבי הוצאת השליה- יש צורך בליווי בחדר הלידה של מטפל בדיקור, לא ניתן לעשות זאת לפני כן.

המשך הריון בריא וקל
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו