היפוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוך
    שנשן
    10/10/2010

הנני נמצאת בהריון מתקדם, שבוע 35 + 5, והעובר נמצא כרגע במצג עכוז, הומלץ לי לעשות היפוך בבית חולים מאיר בשבוע 36 + 6, האם אתה ממליץ לעשות זאת ?

ובנוסף ישנה שאלה נוספת, עשיתי הערכת משקל בשבוע 32 + 3, היקף הבטן (AB.CIR) מ"מ 284 ובשבוע 35 + 5 הוא היה 294מ"מ אחוזון 9, הרופא ציין כי ההיקף נמוך, מה זה אומר ומה עליי לעשות ?.

אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוך

הוספת תגובה

• היפוך - תגובה והתפתחות עוברית

מיכל שלזינגר
    10/10/2010

שלום לך

את מדברת על היפוך חיצוני.
    היפוך חיצוני הינו היפוך אגרסיבי ולעיתים עלול לגרום להתחלת לידה.
    ההיפוך הרפואי בניגוד להיפוך בשיטות טבעיות : דיקור, דמיון מודרך, הומיאופתיה עובד בצורה "כוחנית", כך שגם אם העובר אינו מתהפך בגלל בעיה מסויימת, יהיה נסיון להפוך אותו.
    לעומת זאת, שיטות ההיפוך של הרפואה המשלימה הינן עדינות ואם העובר אינו יכול ואינו אמור להתפך מסיבה זו או אחרת (למשל חבל טבור שכרוך סביב הצוואר...), לא יהיה היפוך !

לגבי הערכת משקל, חשוב לדעת ולהבין שבדיקות אולטרה סאונד אינן מדוייקות בטווח של 20 %.
    זוהי סטייה גדולה יחסית.
    מה אפשר לעשות בכל זאת עם ההיקף הקטן?
    אני מטפלת בבעיות כאלו באמצעות דיקור וצמחים סיניים ו/ או הומוטוקסיקולוגיה.
    ומנסה להשפיע על צמחיתו והתפתחותו של העובר.
    היו לי מקרים של עוברים שהתפתחותם נעצרה בשבועות מסויימים של ההריון והטיפול סייע להמשך התפתחותם והם נולדו במשקל ובגודל תקינים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו