מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים לכאבי ראש בהריוןאילת20/10/2010
אני בשבוע 6 להריון וסובלת מכאבי ראש מעצבנים לקחתי כדור אדוויל ליקוויד ג'ל ורק אחר כך נזכרתי שאמרו לי שהכדור היחידי שמותר לקחת הוא אקמול. האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים לכאבי ראש בהריון - תגובה
מיכל שלזינגר20/10/2010שלום לך איילת
זהו פורום לרפואה משלימה בהריון.
ממליצה לך לפנות לאחד הפורומים העוסקים בגינקולוגיה מערבית / הריון.
ניתן גם לפנות לאחד המרכזים הטרטולוגיים בבתי החולים, שם ניתן לקבל מידע מדוייק לגבי תרופות.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים לכאבי ראש בהריון - תגובה - תגובה
מיכל שלזינגר20/10/2010חוץ מזה איילת,
אם כאבי הראש מאוד עקשניים ונוטים לחזור מומלץ לפנות לטיפול ברפואה משלימה-
דיקור/ רפלקסולוגיה/הומיאופתיה/ IPEC
מכיוון שגם אם יש תרופה שמותר לקחת, בטח שלא רצוי ליטול אותה יותר ממספר פעמים ספורות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מותר
הדסה שחם30/10/2010ככל שאני יודעת (אני בשבוע 28) אקמול ואופטלגין. במידה ואת סובלת מלחץ דם נמוך אפשר גם כוס יין אדום או כוס קפה שחור (פשוט הצלה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטלגין-בכלל לא מומלץ ובהריון בפרט
מיכל שלזינגר11/11/2010שלום לך הדסה
לגבי אופטלגין- פוגע בתאי האב המייצרים את כדוריות הדם הלבנות ומסיבה זו:
הוכרז כ"רעיל במידה בלתי מתקבלת על הדעת" ונאסר לשימוש לחלוטין בשוודיה ב?1976-? ובארצות-הברית ב?1977-? ובהמשך ביותר מ?30-? מדינות. בשוודיה האיסור על השימוש בתרופה בוטל ב?,1996-? אך הוטל מחדש כמה חודשים לאחר מכן, לאחר שהתברר כי שכיחות הסיכון גבוהה בהרבה משסברו תחילה. במדינות אחרות, בהן גרמניה, תאילנד ופרו, התרופה אמנם מותרת לשימוש, אך כתרופת מרשם בלבד, תחת התוויות מוגבלות ואך ורק למקרים של כאבים חמורים, כמו כאבים הנובעים מסרטן, שבהם תרופות משככות כאב אחרות לא הועילו.
בישראל (שהיא "מדינה מיוחדת" ) הוא נחשב למשכך כאבים שכיח הנמכר לכל דורש, ללא מגבלות. וללא צורך במרשם רופא. בטוח שזהו אינטרס ברור של חברת התרופות, אך בטח לא עבורנו כצרכני בריאות נאורים ונבונים !!!
אני לא הייתי ממליצה לנשים בהריון להשתמש באופטלגין !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)