גינקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גינקו
    מיכלי
    27/11/2007

אני כרגע סטודנטית -שמעתי שגינקו-בילובה טוב למי שלומד הוא עוזר ללמוד יותר טוב,
    אני כרגע מניקה את הבן שלי(בן חצי שנה), האם מותר לי לקחת כמוסות של גינקו בילובה בהנקה? וכמה הם מועילות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גינקו

הוספת תגובה

• מיכלי שלום

ורד לב
    30/11/2007

זה נכון שלג'ינקו יש תכונות של שיפור הזכרון, אך בהחלט כדאי לשים לב לשימוש בצמחים בעת הנקה.

אני מתרגמת לך את המידע מתוך אתר kellimom http://www.kellymom.com/herbal/ref/herbs_g.html#ginkgo

לפי ספרו של תומס הייל "Medications and Mother's Milk" (אוטוריטה בתחום תרופות וחומרים המתורים או אסורים לשימוש בעת ההנקה) שימוש בעלי הג'ינקו בעת ההנקה כנראה אינו רעיל לאמהות ולתינוקות. לעומת זאת, שימוש בזרעים או במיץ הפרי אסורים לשימוש בעת ההנקה.
    זהו צמח נוגד קרישה ולכן עלול להשפיע בדרך זו על האם או על התינוק ולכן יש לנהוג בזהירות כאשר משתמשים בו. רצוי תחת פיקוח והמלצה אישית, במיוחד במצבים של תינוקות עם בעיות לב למיניהן.
    עלולות להיות כל מיני תופעות לוואי, כגון כאבי ראש, בעיות בדרכי העיכול ועוד.
    ישנם מקורות (לא אצל הייל) המציינים כי הג'ינקו עשוי להגביר חלב אם.
    מקורות מידע נוספים: A Review of 12 Commonly Used Medicinal Herbs and in the article Fossil Medicine: Ginkgo biloba (Corrigan D. European Journal of Herbal Medicine, Vol 1:3 1995)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה מקור מידע נוסף

ורד לב
    30/11/2007

http://drugsafetysite.com/ginkgo-biloba
    המציין שלא כדאי לקחת בעת ההנקה, מאחר ולא ידועות כל ההשפעות של הצמח.
    ז"א שלא בדקו בצורה ממש טובה ואין מידע ברור לכאן או לכאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו