דיקור ביני לזירוז פתיחת צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור ביני לזירוז פתיחת צוואר הרחם
    יריב
    22/04/2007

שלום,
    אשתי בחודש השמיני והיא מנסה כבר כמה שבועות לאתר מטפל/ת בדיקור סיני שמבצע טיפול לזירוז תהליך הפתיחה.
    היא אומרת שאצלהם בגרמניה (היא עולה חדשה...) הטיפול הזה הוא מאוד מקובל ופופולארי ומתבצע אפילו ע"י מיילדות מקצועיות בבתי חולים (בעצם זו סדרה של 4 טיפולים קצרים החל מהשבוע ה36).

לא הצלחנו למצוא מישהו שיודע בדיוק על מה אנחנו מדברים (וכמובן מציעים טיפולים אחרים) ובגלל שנושא הדיקור הסיני הוא מאוד רגיש ומסוכן בהריון, אנחנו די חוששים...

נשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאיזה אזור אתה?

אנאמה מילר
    25/04/2007

בהחלט נוכל להפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תל אביב (תודה!)

יריב
    26/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי יריב. יש בעיות ותקלות טכניות

אנאמה מילר
    26/04/2007

במערכת. אני לא ממש מצליחה לענות וגם ורד לא מצליחה.
    אני מבררת עם 3 מדקרות שאני מכירה. באיכילוב עושים זירוזים בעזרת דיקור ויש לנו קשר לנשים שעובדות שם עם דיקור. תכתוב לי בבקשה מייל לכתובת הבאה: [email protected] ואשלח לך מספרי טלפון שיפנו אותך לכתובת הנכונה
    להשתמע
    אנאמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו