מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מיכל - מליון תודות, עזרת לי המון
לירן09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה אבל...לירן09/11/2010
אני לא יכולה לקחת לימון כי יש לי ריפלוקס.אין כדורים טבעיים שלא מגילים ג'ינג'ר ו-או לימון שיכולים לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה אבל... - תגובה
הגר סדן09/11/2010יש סדרת מוצרים הומאופטיים של ד"ר ריקיוויק.
את יכולה למצוא את זה בבית מרקחת שמחזיק מוצרים הומאופטיים.
יש תכשיר שמיועד לטפול בבחילות והקאות.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה את סדרת ה- R
לירן09/11/2010והשתמשתי בהם בעבר.את יכולה להגיד לי באיזה תכשיר מדובר ובאיזה מספר? אני השתמשתי פעם ב- R18 וב- R1 כשהיו לי דלקות בשתן.אני רוצה לרכוש את התכשיר הזה שיהיה לי בבית.את חושבת שאם אשתמש בו פעם אחת ביום זה יעזור לי? בעבר שמתי 10 טיפות במים וזהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה את סדרת ה- R - תגובה
מיכל שלזינגר09/11/2010שלום לך לירן
ה- R המתאים הינו R 52
פעם אחת בוודאות לא תעשה את העבודה.
השתמשי על פי ההוראות שרשומות על האריזה-
בהתחלה תכוף יותר- אפשר אפילו 10 טיפות כל 1/2 שעה במשך שעתיים, אח"כ ניתן להרחיק לפעם בשעה - שעתיים, על פי צורך.
מינון תחזוקתי הינו 3 פעמים ביום 10 טיפות.
כמובן צריך גם להקפיד גם על מרחק מספיק מאוכל - 1/4 שעה לפני אוכל /או שעתיים אחרי.
כפי שציינתי מאוד משמעותי לאכול בצורה סדירה ולא לחכות זמן רב מידי בין הארוחות.
נסי גם את השקדים הקלופים שהצעתי.
לעיתים גם ויטמין B6 יכול להועיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)