מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןש02/12/2010
גיליתי בהפתעה שאני בהריון
אני מניקה עדיין ילדה בת שנה וחצי (הנקה קצרה פעמיים ביום) זה בסדר ?
עושה ספורט כולל כפיפות בטן , מותר ?
לאחרונה הייתי בדיאטה ואכלתי הרבה לחם קל, סוכרזית, מעדני 0% וכו..., זה מזיק ?
צבעתי את השיער
הכל הנראה בשבועות הראשונים של ההריון
יכול להיות שגרמתי נזק וממה להימנע בעתיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
מיכל שלזינגר02/12/2010שלום לך ש.
מזל - טוב !!!
כפיפות בטן, ההמלצה המקובלת היא להמנע מכפיפות בטן החל מטרימסטר שני ובכלל להמנע ממצבים שבהם הראש נמוך מן הלב, וכן מתרגול תוך כדי שכיבה על הגב.
צביעת שיער-
מבחינת המכון הטרטולוגי אין מניעה...
אבל קחי בחשבון שהריחות המעורבים בתהליך מאוד חריפים, נסי אולי להשתמש בעדינים יותר.
תזונה -
סוכרזית וחבריה: אספרטיים וכו', כמובן שאינם מומלצים.
את הנעשה אין להשיב.
בהמשך ההריון השתדלי להמנע.
המשך הריון בריא וקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)