מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בהריוןרויטל14/12/2010
ערב טוב,
אני בהריון, שבוע 18, אושר גדול...
בעבר, סבלתי מאלרגיה (גירוד באף ובלוע, עיניים דומעות, התעטשויות) שעברה למשך תקופה ארוכה ושוב חזרה. האם ניתן לטפל בכך בהריון?
האם מותר ליטול זילרג'י בהריון (חשוב לי לציין כי אני לא נוטלת כדורים כלל, אבל התקף אלרגיה פוגע מאוד בתפקוד היומיומי שלי).
האם יש צמחים מומלצים?
תודה רבה,
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בהריון - תגובה
מיכל שלזינגר15/12/2010שלום רויטל
מזל - טוב!!!!
כמובן שאם יש גם נזלת אפשר לעשות שטיפות מי מלח:
מים שעברו הרתחה (וקוררו כמובן) + כפית מלח לכוס מים, בבקבוק עם טפטפת, מזלף מלא לכל נחיר.
מסייע מאוד בכיוח, בשטיפת האלרגנים- יעיל ביותר.
ניתן לגרגר את הנוזל /לבלוע.
במצב האקוטי, אפילו פעמיים ביום.
פרוביוטיקה.
חליטת סרפד - בהריון רק עד 2 כוסות ולהרבות בשתיית מים.
את העיניים הדומעות ניתן להרגיע באמצעות רטיות של תה קמומיל פושר.
חוץ מזה כדאי לעשות שינויים תזונתיים, מאוד יעיל.
אני נוהגת לבדוק באמצעות בדיקה קינסיולוגית (ביופידבק של שריר) אילו מזונות יש להוריד. נסי בשלב ראשון להוריד לגמרי חיטה ומוצרי חלב. אולי כבר תפיקי מכך תועלת.
מעבר לכך בהריון רצוי להיות מאוד זהירים.
אני מניחה שמן ההמלצות שרשמתי כבר תחושי שיפור. אבל אם זה לא מספיק, כדאי לפנות למטפל.
בהצלחה
עדכני אותנו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתגובה
רויטל15/12/2010ערב טוב מיכל,
תודה רבה על תגובתך המהירה. בקשר לשטיפות המלח (לטיפול באלרגיה) - האם לעשותן באופן קבוע פעם ביום?
וגם...האם מינוני המלח נספגים בגוף ועלולים להוות בעיה? (אני יודעת שבהריון לא מומלץ הרבה מלח).
איני אוכלת מוצרי חלב כלל. קמח שיפון או כוסמין אפשרי?
תודה, וסליחה על "מבול" השאלות...
לילה טוב,
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתגובה - תגובה
מיכל שלזינגר15/12/2010שוב שלום רויטל.
את המלח את לא אמורה לבלוע, את יכולה לגרגר ולירוק.
נסי לעשות שטיפה כזו פעם - פעמיים ביום עד להטבה.
לגבי לחם - עדיף שיפון.
ישנם מוצרי מזון נוספים שיתכן ויהיה צורך להוריד.
עדיף כמובן לפנות למטפל שיוכל להתאים לך הנחיות מדויקות. כפי שציינתי אני נותנת הנחיות מדויקות על פי ביופידבק של השריר (קינסיולוגיה)...
בהצלחה ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)