מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה
בת25/12/2010תודה רבה, אני אשקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בתחילת הריון-עזרה דחופהבת19/12/2010
שלום ,
אני בתחילת ההריון (שבוע 5) עם דימומים, מידי יום אני שותה תה ורבה לימונית של ליפטון , האם מותר לשתות תה ורבנה בהריון ?
איזה צמח / תה יכול לעזור להפסיק את הדימומים ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בתחילת הריון-עזרה דחופה - תגובה
הגר סדן19/12/2010תה ורבנה לא מומלץ לשתות בהיריון.
לגבי הדימומים-חשוב ביותר לאבחן את סיבת הדימום ואז
ניתן לטפל. ממליצה לך להבדק בעניין.
המשך היריון בריא וטוב
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
בת19/12/2010תודה רבה על התגובה המהירה , אני אבדק ואעדכן בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עוד שאלה דחופה
בת24/12/2010שלום ,
לאחר ביקור אצל הרופא - נמסר לי כי הדימום נובע מההשתרשות ופתיחה של נימי דם שעדיין פתוחים, ולא ממוקד ספציפי שרואים ב-U.S , ראו עובר עם דופק לשמחתי. השאלה - מה בבקשה מומלץ לשתות כדי לעזור לנימים האלה להיסגר יותר מהר, איזה תה ?? תודה רבה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עוד שאלה דחופה - תגובה
מיכל שלזינגר24/12/2010שלום לך בת
אם הכל תקין אני מניחה שהנימים יסגרו בכל מקרה. אני לא יכולה להמליץ לך על שום דבר טיפולי ומדויק מבלי להכיר אותך ולערוך אבחנה מדויקת.
טיפול שאינו נכון כמובן שעלול להזיק !
אם היית פונה למטפל ברפואה סינית הוא היה מרכיב לך צמחים מתאימים לתקופה זו של ההריון וביניהם צמחים "מרגיעי עובר" (זה שמם) שעובדים על האנרגטיקה של הכליות ומסייעים בהחזקת ההריון.
שיהיה בהצלחה
המשך הריון בריא ותקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)